Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ru67i76

KOBIETKI JAKICH KREMÓW DO TWARZY UZYWACIE NA NOC NA DZIEN???????????????

Polecane posty

Gość ru67i76

ja uzywam tylko na noc regenerujacego do cery naczynkowej, na dzien nie uzywam (nie wiem czy to zle??) mam 20 lat.

Gość fejsbooch
Na dzień też powinnaś używać kremu, szczegolnie w mróz.

Gość kamisz amisz
żadnego nie używam :D mam 23 i nie potrzebuje

Gość effaclar duo
la roche posay;) cera tlusta blee

Gość effaclar duo
ja tez 23, i co z tego? :-S

Gość ru67i76
to jaki na dzien? rano mam tłustą skórę

Gość elfika
bielenda przed wyjściem z domu, dermika na dzień, na noc loreal

Gość matrynkaaaaa
spermy

Gość skończ już
nawilżającego, a twarz powinnaś czyścić. ja używam avene, tołpa, humektan i do mycia avene i phisiogel, avene dla podrażnionej skóry, wrażliwej, tołpa do naczynkowej. do mycia mam też żel micelarny tołpa, do naczynkowej.

Gość skończ już
ru67i76 jak masz cerę naczynkową, to przede wszystkich w dzień powinnaś ją chronic. ja ci mogę polecić serię tołpy do naczynkowej, bo naprawdę widać rezultaty.

Gość dallilla
Kozie Mleko-kremy na dzień,na noc, pod oczy,zel pod prysznic,maseczka do rak-to wszystko firmy Ziaja:)

Gość skończ już
co ja bym dała, by móc kupować kremy w supermarketach i żeby nie mieć od nich żadnych alergii :(

Na dzień ziaja ogórkowy, lub flos-lek 'sopelek' na mróz świetnie się sprawdza i nie zapycha porów. na noc też używam ziaja ogórkowego, lub alantan w kremie.

Gość gfhnrtyry
a ten krem flos leku sopelek ile kosztuje???

Gość skończ już
flos lek ma dość tanie specyfiki, i dość dobre, ale mnie niestety uczualają :( ale dobre ma opinie

Gość gfhnrtyry
a krem bambino mozna uzywac na dzien?? albo nivea?

Gość skończ już
można. a dlaczego by nie? jak ci dobrze robi na cerę, to i takiego co to niby na noc możesz na dzień używać

Gość skończ już
bazienka weź mi tyłumacz, bo nie kumam. po cholerę chcesz sobie zaraz kupować kremy na zmarchy ja je sobie sama robisz? a jak się maluje to pewnie powiekę na same czoło naciągasz :O

Ja przez prawie całe życie nie używałam żadnych specyfików do mycia i pielęgnacji twarzy oprócz mydła i niebieskiego kremu nivea. Nigdy nie miałam problemów z cerą, ani w gimnazjum, ani później w liceum. Dziewczyny już się malowały nakładały pudry, róże, a ja miałam gładziutką twarz. Jakoś na początku trzeciej klasy liceum zaczęłam jakieś dziwne eksperymenty z żelami do mycia twarzy i kremami. Dostałam w prezencje swój pierwszy podkład YSL od razu z grubej rury, żeby byl porządny i żeby mi cery nie zniszczył. I niestety strasznie mnie wtedy zapchał, zaczęłam szukać idealnych kremów, i innych paskudztw :/ Mam teraz 21 lat i powoli wracam do jednego kremu i mydła. Nie wierzę w cudowności kremów za 100zł, ani w genialne podkłady i pudry za 200zł.

zadnego:P dostalam probke matujacego z clareny i jest oki to moze kupie po swietach do tej pory niczym nie mazalam buzi:)

Gość skończ już
bazienka, robisz sobie zmarchy dolewając spirytusu do toniku :O no leaf clover, szczęściara w pewnym sensie. ja od nivei dostaję wysypki na twarzy. na ciało jest OK, ale na twarz, nigdy. cera w okresie dojrzewania się raczej psuje przez hormony, bo przez kosmetyki to raczej nie, chyba, że uczulenie.

Gość skończ już
a w ogóle uważam, że należy jak ognia unikać firm, które robią wszystko, bo co jest do wszystkiego to jest do niczego, więc taki YSL nie dziwne że robi chujowe kosmetyki, bo przecież to odzieżowa firma.

Niby racja. Ale jakoś miałam większe zaufanie niż do jakiegoś zwykłego za dychę. Miałam też Chanel Mat Lumire czy coś takiego i wcale taki rewelacyjny to on nie był. Aktualnie od czasu do czasu używam Maybelline Affiniton albo So Clear Miss sporty ale to od wielkiego dzwonu, lub jak mi coś wyskoczy na twarzy. Nie mam juz kasy na drogie eksperymenty :D Swoją droga to coś strasznego dolewać spirytus do toniku :| Tym bardziej, że w większości toników już jest jakiś tam alkohol.

od kilku lat używam tylko kremu dla niemowląt i dzieci z Ziaji, z cerą nie mam większych problemów, głównie chodzi mi o nawilżanie

na dzień Ziaja, Nuno, Antytrądzikowy krem tonujący na noc czasem under 20[ze srebrem], lub iwostin purritin. I zamierzam jeszcze kupić sam panthenol na podraznioną skorę długim przebywaniu na mrozie.

Gość Fhgg

Na zimę z Iwostin Sensitia