Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnoksiężna8090

Moja przyjaciółka...co o niej myślec?

Polecane posty

Gość Czarnoksiężna8090

Zmieniła się i to bardzo :O Kiedyś nie była zbyt piękną dziewczyną, z naszej dwójki to zawsze ja byłam uważana za ładniejszą i wiecej chłopaków się mną interesowało. Ona nie dbała o siebie tak jak ja, ale z czasem zobaczyłam, ze wszystko zaczyna ode mnie ściągać... makijaż, ciuchy itp. To co ja wymysliłam nowego w makijażu zaraz zobaczyłam skopiowane na jej twarzy. No i teraz wyglada całkiem ok, na pewno podoba sie wiekszej liczbie mezczyzn. Ale rysy twarzy zostana na zawsze, a ona najładniejszych nie posiada, gdyby nie makijaz to :O ma za duzy nos i w dodatku krzywy, oczy jakies dziwnego kształtu, jedno mniejsze od drugiego i zniszczone włosy, które i tak katuje czesto prostownica czy lokówką. Ale tak na prawde chodzi o to, ze wraz ze zmiana wygladu zmieniła sie wewnetrznie :O jest strasznie egoistyczna, widzi tylko czubek własnego nosa, uwaza sie za najpiekniejsza i najzgrabniejsza :O mysli ze moze wszystko, na dodatek obraza sie o byle co :O na prawde o byle co, kaze przepraszać, jak jakas ksiezniczka :O A najlepsze ze jak idziemy to komentuje prawie kazda dziewczyne jaka ona brzydka. Mowi ze gdyby ona byla taka to chyba by zdechła :O do niedawna to ona wygladala jak pasztet, a teraz ocenia inne dziewczyny (wcale nie brzydsze od niej). I te jej opowiesci gdzie ona ostatnio była, z kim, co robiła :O przechwala sie wszystkim... jak jakis facet do niej podwala to oczywiscie musi mi opowiedziec wszystko z detalami nawet jak zajebiscie byla ubrana wtedy :O nawet zyczen swiatecznych mi nie wysłała. hmm co byscie zrobili na moim miejscu? Co o niej sadzicie?

Gość Czarnoksiężna8090
a no i jesli jestesmy w towarzystwie to w ogole mnie nie zauwaza, nie gada ze mna...czuje sie jak powietrze :(

Gość luktus
A ile wy macie lat?? chyba nie za wiele wiec jeszcze sie zmienicie obie mam nadzieje na lepsze.

Gość Czarnoksiężna8090
jestesmy w szkole sredniej

Gość prawda ot co
boli cie to Ze teraz ona a nie ty jest w centrum zainteresowania - smutna prawda

Gość Czarnoksiężna8090
ie zazdroszcze.. bo jestem atrakcyjna, ładnA i tez moge wiele, ale nie przechwalam sie i nie rozpowiadam wszystkim ze to ja jestem naj naj naj

Gość Czarnoksiężna8090
up

Może Twojej przyjaciółce po tej "metamorfozie" tak podskoczyła samoocena, że nie potrafi sobie poradzić z przerośniętym ego i poczuła się na chwilę obecną pępkiem świata. Wyszaleje się i pewnie jej to spowszednieje :)

Gość Czarnoksiężna8090
up

Gość gość
mama tak samo z moja przyjaciolka sciaga praktycznie wszystko ale wmawoa mi że to byl jej pomysł.boli mnie to bo ją nie toleruje sciagarstwa i często się przez to klocimy :(nieatety.naszczescie powiedziała że się zmieni i widzie postępy :)