Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet - sylwester

ile kosztuje fryzura sylwestrowa?czy moze samemu zrobic?

Polecane posty

nie wiek ile kosztuje fryzura na sylwka. Nie wiem czy sie oplaci, a sama boje sie zrobic bo mam juz dlugioe wlosy i obawiam sie ze loki sie nie utrzymaja. co radzicie? a wy co robicie z wlosami?

ups to wiecej niz za kok slubny placilam ;/ za tyle to ja mam polowe sylwestra. chyba sama cos upne.zreszta jak znazm zycie i tak jedyna bede miec jakas upieta fryzure, co roku panny chodza na sylwestra tak jakby szly do cioci na imieniny, powaznie. Nie wazne czy to prywatka czy bal, wlosy maja proste, jakies bluzeczki i spodniczki i tyle. a ja sie staram, martwie..

hej ja placilam 75 zł za fryzure mialam loczki przypiete na bok sliczna fryzurka ale zbyt dla mnie za droga:-/ juz lepiej wyprostuj wloski !!

Kup dobre kosmetyki do stylizacji i sama zrób, albo poproś koleżankę. Zaoszczędzisz kupę kasy, bo nawet jeśli wydasz na kosmetyki, to na jeden raz ich nie zużyjesz ;) Ja polecam np. toni&guy, mają różne kosmetyki, coś do swoich włosów i wymarzonej fryzury na pewno znajdziesz. Zajrzyj może na popularne blogi, temat na czasie, na pewno blogerki coś doradzaja ;)

Gość kitkarudai
Szarlotka808 tez mam ten lakier, ja zazwyczaj sama robie sobie fryzury... inspiracje jak zwykle czerpie z internetu

Gość v db
Czemu w Polsce kobiety na imprezy typu studniówka czy zabawa sylwestrowa czeszą sie w jakieś loczki,pudle i inne.Te koafiury,jakieś tandetne podpinki,tapir.A przecież włosy powinny byc swobodne,pełne życia, a jeśli już spięte to klasycznie,skromnie-kok lub koński ogon.Do tego ładna opaska lub odlotowe kolczyki .

no internet dobra rzecz:D tutoriale, blogi i te sprawy:D każdy czesze się jak mu się podoba. Ja unikam wydawania kasy na fryzjera - wolę za to kupić dobre kosmetyki i sama wymyślić coś nietrudnego.

Gość Olioliwia
ja robilam sama:) Co prawda byla to domowka, ale ladnie podkrecilam wlosy, nalozylam lakier - ten o ktorym piszecie, z rossmana i fryzura gotowa.

Gość Olioliwia
ja robilam sama:) Co prawda byla to domowka, ale ladnie podkrecilam wlosy, nalozylam lakier - ten o ktorym piszecie, z rossmana i fryzura gotowa.

Gość Olioliwia

Gość gość
Ja mam fajną fryzjerkę w w salonei Dorothy na ZImnej 2 Panią Sylwię. Ona na bank poradziłaby sobie z każda z tych fryzur. Wiec mozna już teraz zapisać sie na fryzurę sylwestrową.

Gość gość
Gdzie czeszecie sie na sylwestra? Ja ide do mojego ulubionego salonu- Black Pearl w Krakowie :)

Gość gość
w salonie in harmony na warszawskiej ochocie tanio czeszą jeśli chodzi o proste fryzury, warkocze, upięcia

Gość marzenakrk
Ja w zeszłym roku byłam w moim ulubionym salonie Vici w Krakowie i na pewno w tym roku znów się tam wybiorę :) Pracuje tam świetna fryzjerka, Pani Ania, która genialnie potrafi zająć się włosami :)

Gość manna1
Wiele z was poleca Vici Clinic na św. Sebastiana - ja też tam chodzę ale wybieram fryzjerkę Ewelinę Miś :) Ostatnio chodzę tylko do niej bo wiem, że włosy będę miała dokładnie takie, jak sobie wymarzyłam.