Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftghythu7

Chore to wszystko !

Polecane posty

Gość ftghythu7

Nie mogę znieść tego że każdy ma jak ma ! Nie piszcie mi że ludzie sami sobie rzepkę skrobią bo tak nie jest.Staram się,pracuję,zapierdalam jak głupi i żyję jak dzikus ! Pieprznięta dziewczyna,ciągłe fochy z strony starych a do tego wszyscy na mnie psy wieszają.Z kolei mój kolega totalny debil,prostak i cham ma najpiękniejsze dziewczyny bo wszystkie na niego lecą, pracuje w firmie ojca i wszystko olewa.To samo koleżanka , brzydka jak noc w dodatku bardzo arogancka i chamska a dookoła sami faceci się kręcą,ma najlepsze ciuchy i jeździ super autem bo jej starzy na wszystko dają kasę.Ja tu marzę żeby wygrać 6tkę w totka bo od razu bym większość kasy dał na chore zwierzęta i dzieci żeby pomóc żeby dać coś od siebie a tutaj mój znajomy wygrywa w totka troszkę kasy i kupuje Quada i pistolet żeby móc polować na zwierzęta w dodatku jest totalnym chamem.Życie jest totalnie nie sprawiedliwe, kurwa jedni się rodzą pod szczęśliwą gwiazdą a inni nie i taka prawda.Nie ważne czy skończyłeś pięć kierunków studiów czy nic nie skończyłeś bo jak się urodziłeś pod pechową gwiazdą to i tak będziesz miał pecha ! Rzygać mi się chce tym moim wiecznie nieszczęsnym życiem.

Gość ftghythu7
Spadaj Staszek śmieciu jeden, nieudacznikiem to jesteś Ty , wieczny prawiczek szukający okazji na kafe.Czytałem parę Twoich postów i nóż w kieszeni się otwiera.Jak bym Cię spotkał na ulicy to z miejsca masz wykurwione cwelu.

Gość skończ już
kafe-fajter się znalazł hahahhaha :D