Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaTamAgnieszzka

Chłopak o opinii babiarza....dac mu szanse?

Polecane posty

Gość TakaTamAgnieszzka

Poznalam chlopaka, spotykamy sie i jest nawet fajnie, problem polega na tym, ze znajomi, ktorzy go znaja mowia mi, ze to straszny kobieciarz i dziewczyny traktuje bardzo przedmiotowo, sypia z nimi i zostawia. Nie zauwazylam tego..., miedzy nami oprocz pocalunku do niczego nie doszlo, ale nie chce popelnic bledu i zaangazowac sie, a pozniej on mnie wykorzysta i zostawi....mam 25 lat i takie głupoty mam juz za sobą... Co robic?

Gość wez go na przetrzymanie
i obserwuj nie sypiajac z nim

daj sobie z nim spokoj wlasnie wczoaraj przezylam taka sytuacje chcesz to wejdz na "wykorzystal"wlasnie tu na forum chlopak wlasnie o opini babiarza mnie chcial wykorzystac chodz predzej dawl do zrozumienia ze mu na mnie zalezy ale sie wydalo.. nie badz glupia bo bd zalowac

daj sobie z nim spokoj wlasnie wczoaraj przezylam taka sytuacje chcesz to wejdz na "wykorzystal"wlasnie tu na forum chlopak wlasnie o opini babiarza mnie chcial wykorzystac chodz predzej dawl do zrozumienia ze mu na mnie zalezy ale sie wydalo.. nie badz glupia bo bd zalowac

Gość TakaTamAgnieszzka
Mysle, ze na tym etapie, jeszcze potrafilabym sie odsunac od niego, po prostu nie chce zakladac tu za jakis czas wątku "wykorzystal i zostawił":/

a jak ty czujesz?tu licza sie twoje uczucia... a rozsadek swoja glowa.. ja tez myslalam ze mam wszystko pod kontrola i co?

Gość TakaTamAgnieszzka
podoba mi sie, chlopak ma dobrą gadke, wygląd, takze potrafi zawrócić w głowie..