Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boromir kalina

czy wasze kobity tez dostają jakiegoś

Polecane posty

No przeciez ta moja tak to wszystko przezywa, ze az sie boje o jej zdrowie :classic_cool: Jesteśmy zaproszeni do szwagra na 16 a moja baba juz od 11 chodzi i wszystkich ustawia. a to jak sie ubrac, a to co kupić w gości, a to którędy jechac i gdzie zaparkowac... Nosz kurwa ja ide o 15 pod prysznic, 15 minut póxniej sie ubieram jadę na BP po flache i po co to tyle przezywac... :O Tak jest przed każdymi świetami. Od poniedziałku nie miałem z nia zycia... Jak robimy wypad na weekend to tez przygotowania urzadza tygodniowe żeby na 2 noce na mazury pojechać :classic_cool:

Gość mmmmmmmmmm....
no bo baby sa pojebane. jestem babą ale tak nie robię . ale baby mimo wszytsko sąpojebane. a im starsze tym gorsze wkurwiajace jędze. kurwy stare :(

Gość poskjds
moja tez sie podnieca z okazji wszystkich świąt i uroczystości rodzinnych :/

Gość november rainnnn
ja taka nie jestem, stawiam na spontan, ale prezenty gwiazdkowe zaczynam kupować w listopadzie, żeby później się nie stresować i kilometrowych kolejkach nie stać:)

Gość fejsbooch
Ja tak nie mam, Twoja kobieta utrudnia sobie życie. Ale widocznie ma taki charakter, że lubi mieć wszystko dopięte na ostatni guzik i zanadto się przejmuje. Myslę, że ciężko bedzie Ci to zmienić i pozostaje zaakceptować.

Wiecie, że ona ma już taryfe na 31.12 zamówiona żeby póxniej nie miec klopotów? :classic_cool: Chore babsko. nie wspominam jak wyglądaja przygotowania do urlopu :O

Gość hell yeaaaaaaaaaah !
oj tam , bynajmniej macie już wszystko zaplanowane i o nic nie musicie ise martwić ;)