Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To sie dzieje juz długo

Cały czas mam głuche telefony i wyświetla się numer. Co zrobic? Gdzie zglosic?

Polecane posty

Od jakiegoś miesiaca dzwoni mi telefon domowy i jak odbiore to nic nie słychac tylko takie szumy. Dzwoniłam na numer który sie wyswietlił i facet powiedział ze pomyłkowo zadzwonił i przeprosił. Jednak nic sie nie zmienilo. Wciąż ktoś dzwoni i sa szumy. Sprawdzałam i telefon działa nomrlanie jak np znajomi dzwonią. Te telefony sa strasznie męczące bo zdarza się że dzwonią po kilkanaście razy dziennie o różnych porach. Myślę że są jakies błędy moze w łączeniu czy cos. Dzwonią 3 różne numery. Gdzie powinnam zadzwonic? DO tp?

wyświetla się numer 56-655-23-55

Gość brrrrrrrrrrrrrruuuuuum
up !! Bo też jestem ciekawa co zrobić w takiej sytuacji.

Gość fejsbooch
Zgłoś to do operatora sieci

Ten numer to podszywacz wpisał. Wyświetla się numer domowy z mojego miasta i jeden zastrzeżony. Boję sie żeby to nie było tak że ktoś sie mi pod linie podłącza i sie okaże że będę musiała kupe kasy za telefon płacic. Zadzwonie do operatora i zobacze co i jak.

No ale na policje jak zadzwonie to co powiem? Ze ktoś mi tak dzwoni i podam im numer i niby oni cos zrobic? Watpie!

Musisz na psy pójść albo napisać pismo, że jesteś złośliwie niepokojona głuchymi telefonami. Oni ustalą kto to i przesłuchają go. Jeśli nie wytłumaczy racjonalnych powodów tego dzwonienia, to skierują do sądu wniosek o ukaranie i zostanie "nękacz" ukarany grzywną (do 1.500 zł). W ten sposób przede wszystkim dowiesz się kto to.

Ale ja dzwoniłam na ten numer. Facet powiedział ze chciał się dodzwonic gdzieś tam i mu sie numery pomyliły. Dziwne tylko ze to wciaz sie powtarza kilka razy dziennie.

Gość coztymiludzmi
Do mnie też kiedyś wydzwaniał jakiś numer,oddzwoniłam dwa razy i oczywiście nikt się nie odzywał!Jak zobaczyłam rachunek za telefon to od razu pożałowałam że oddzwoniłam!!Wtedy koleżanka poleciła mi zerknąć sobie czy ten numer jest w bazie numerów na stronie infonumer pl no i okazało się że nie tylko ja zostałam oszukana ale kilka osób!!

Gość Sebix333
zanim gdziekolwiek zgłosisz to przekonaj sie kto telefonował na infonumer.pl