Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość give me all your lovinnn

Po jakim czasie poszliście do łóżka z obecnym partnerem?

Polecane posty

Gość give me all your lovinnn

I ile ze sobą jesteście? Ja - wstyd się przyznać - na drugiej randce, jesteśmy ze sobą 4 lata.

Gość molalola
po 8 miesiacach

Gość Micky Mouse
Ja po pół roku. Byliśmy razem prawie 5 lat, zostawił mnie i spotykał z taka która chciała przy pierwszej okazji.

Gość fejsbooch
A ja poszłam z nim do łożka, jak jeszcze nie byliśmy razem. Spotykamy się już 5 lat( nie licząc przerwy, która była moją decyzją).

Gość kociczkaaaaa
ja po 9 miesiącach, byłam mloda 16lat, on 21 teraz jesteśmy razem już 4 lata i bardzo się kochamy :) ja byłam jego pierwszą kobieta, on moim pierwszym facetem :)

Gość trzeźwomyślący raczej 32
kociczkaaaaaaaa nic z tego nie będzie żaden facet nie umrze nie wyruchawszy innej babki. 2 wyjścia 1) będzie cie zdradzał a ty pewnie jego i będziecie udawali ze nic sie nie dzieje 1a) albo będziecie chcodzić na swingers party - ale to już nie to samo co zdrada - to tak jak pice piwa w domu z zoną zamiast z kumplami w barze 2) zróbcie przerwę; bzykajcie co się da; po pól roku wrócicie do siebie bogatsi o doświadczenia. z pierwszych pierwszych nic dobrego nigdy nie było. poważnie mówię; ja facet po 13 latach razem - z obecną żonę bzyknąłem po 3 latach trzymania za rączkę i 2 latach lodów hiszpanów ( a ma fajne cycki 75E) po 3,5 roku pierwszy anal i tak jest szczęśliwie do dziś.

Gość kobieta ktora
idzie do lozka bez zwiazku to dziwka

Gość a kobiete ktora...
ochajtala sie w wieku nastoletnim, byla z mezem zaledwie kilka miechow, a teraz bez rozwodu bzyka sie z bogatymi leszczami, jak nazwac?

Gość _Misiek__
Po 3 tygodniach znajomości. Nie byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami. Oboje "z odzysku" i jesteśmy ze sobą od wielu lat.

Gość dziennikaSZ
Oczywiscie to bedzie BIZNESWOMAN.

Gość do _Misiek__
bylas rozwodka?

Gość FiFiLili
Po pół roku. Jesteśmy razem 3,5 roku. Byliśmy dla siebie pierwszymi i jesteśmy z tego dumni.

Gość _Misiek__
Odpowiadam: oboje byliśmy. Co nie przeszkadzało aby stworzyć nowy wspaniały związek.

Gość Micky Mouse
Do Trzeźwomyślacy Myśle, że sporo prawdy w tym co napisałeś. Dlaczego Twoim zdaniem facet musi bzykać wiecej niz jedna w swoim życiu?

Gość krolewna27
Po 8 miesiacach flirtowania i wpólnej pracy, było warto bo trwa to do dziś:)))

Gość dsdaaaadadqadaa
po 3 miesiącach

Gość buzz21
co macie na mysli do łóżka? Chodzi o pełny seks czy tylko jakieś pieszczoty oralne i rączkami?;D Jeśli chodzi o seks to moja kobieta oddała mi się prawie po 3 latach... dłuuugo;P Miała 18 lat a ja 21:] to było nieco ponad pół roku temu. Ahh powtorzylbym z nia to dzisiaj:D

Gość krolewna27
to potórz :)

Gość JaAgaJa
Z moim lubym poszlam do lozka po 4 tyg. znajomosci.

Gość kociczkaaaaa
do trzeźwomyślący raczej 32 : wiesz, ja jestem pewna tego że mój ukochany mnie kocha, ja też bardzo kocham Jego. nie zdradzi mnie, szaleje za mną, pociągam go, inne go nie interesują i innej by nie chciał, wiem bo rozmawialiśmy o tym ja jestem jego pierwszą on moim pierwszym i to jest piękne !! trwa do dzisiaj, czyli ponad 4 lata a teraz myślimy o pierścionku zaręczynowym... jesteśmy nadal na zabój w sobie zakochani :) tak więc nie smęć

Gość up pppp
upppppppppppppp

Gość tez mi rewelacje
A ja swa była dziewczyne zaczalem obracaj juz na 2 randce z tego wzgledu ze na pierwszej bylismy w restauracji, 2 to był spacer i skonczył sie u niej w domu, wiec juz były podchody, na 3 stanik latał po pokoju , prawie zawisł na lampie, na 4 juz był fuul serwis, poza analem, bylismy razem kilka miesiecy