Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekschibicjonista82

Marzenie

Polecane posty

Gość Ekschibicjonista82

Mam marzenie aby rozebrać się przed kamerką, dla jakiejś dziewczyny/kobiety. Pobawić się swoim....:) Jest jakaś kobieta, która pomoże mi to spełnić? Mnie podniecałoby samo widzenie Twojej reakcji, nie chodzi o to żebyś Ty się rozbierała, tylko patrzyła na mnie:) Jak jest jakaś dobra duszyczka, która mi to pomoże zrealizować to niech napisze do mnie na gg: 32278402.

No przecież jestem. Każda moja wypowiedź na tym topiku w pewnym sensie pozwala mu na szersze grono zainteresowanych. :p

Tak, strasznie nie mogę się doczekać :p Fuuuuuu :) Nigdy (tak mi się wydaje, bo nigdy nie próbowałam) nie zaspokoiłby minie sex przez "szybkę".

Gość ionk
i co zadowoleni? temat zepsuliście ? nagrywacie sie tylko a Wy jakie macie marzenia?

Gość ionk
a jakie? juz nie odpowiadaj zachowaj dla siebie ale jest to nie w porządku naigrawanie sie z kogos....

Gość mieolksi
jestem-bi-co to nas k...a obchodzi zes ty bi???!!! Wiesz co jest jedna z najbardziej smiesznych.Wrecz kosmicznie smiesznych rzeczy na swiecie?Ludzie ktorzy maja do powiedzenia innym swoje "motta zyciowe" i wypisuja je wgdzie sie tylko da.To ma chyba stwarzac wrazenie ze taka osoba jest tak mundra.Wychodzi z tego naprawde smieszny idiotyzm wiec najlepiej skasuj te swoje mundrosci bo nie moge czytac tu wpisow z powodu rozstroju zoladka spowodowanego smiechem.