Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnuss

Chłopak z telekomunikacji miejskiej? CO zrobic? :P

Polecane posty

Gość Agnuss

Widuje w autobusie fajnego chłopaka. Widzę, że on cały czas się na mnie patrzy i uśmiecha, jednak nei znamy się w ogóle. Ja jestem niesmiała i nie potrafię nawet uśmiechnąć się do niego. Znalazłam go na naszej-klasie. Pomyślałam,m że jak wejdę na jego profil i on to zobaczy to moż enapisze do mnie. Jednak boję się trochę. Ja w każdym razie nei potrafie jako pierwsza napisać, wolę jak chlopak to zrobi. Może to glupie pytanie, ale prosze o wypowiedzi. On mi się bardzo podoba, oczywiscie narazie tylko wizualnie, poniewaz go nie znam, ale bardzo chcialabym poznac. On ma 18 lat, natomiast ja 17

Gość Zadzwon
na infolinie telekomunikacji i sie ich spytaj

Gość Agnuss
ponieważ boję się, ż emimo to mnie wyśmieje.

Gość picolo malto
że on cały czas się na mnie patrzy i uśmiecha, jednak nei znamy się w ogóle. No czyli jak mu się podobasz to zagada do ciebie. Ładnie się ubierz;):P

Gość Agnuss
nie wiem, ale ja mam stracha przed tym. Nie potrafię pierwsza zagadywać do chłopaków. Nibyz daję sobie sprawę, ze chłopak zwraca na mnie uwagę, ale mimo to boję się, że pomysli sobie, że jestem dziwna. Tak samo moze sie zdziwić, ze w autobusie nie daje mu znakow, a tu nagle pisze do niego.

Gość Agnuss
picolo malto - a jezeli jest niesmialy? :P to nie zagada

Gość picolo malto
wszystko ma swoje granice nawet niesmialosc.. Jak bedzie mial do wyboru strata agnuss a zagadanie do niej..pokona niesmialosc:)

Gość Agnuss
no własnie.. ;/ kurcze, nienawdze siebie za ta niesmialosc :PPP

Gość picolo malto
a jakie znaki? A w Indiach w czadorze widac tylko oczy..wiec kobieta daje znak wzrokiem:)

Gość Agnuss
no chodzi mi o usmiech itp. :)

Gość philosoph
chyba ze środków komunikacji miejskiej? to wy telefonem jeździcie czy co? a może on w tp pracuje?

Gość picolo malto
kobieta daje usmiechem? Niezawsze..czasem smiech wynika z tremy..albo ukrycia emocji..wiec nie jest to smiech do niego..a przykrywka..Bardziej wzrok;) to jest znak:) rzuc mu dłuuuugie powłóczyste spojrzenie...;) Powinien zareagowac;) A jak nie bierz sie za kierowce autobusu:P Bogatszy przynajmniej autobus ma:P a ten nic goły i wesłoy;P

Gość Zytka pytka
jak ty go znalazłaś na naszej klasie ? przeszukałaś wszystkie profile facetów w wieku 18 lat z twojego miasta ?

Gość Agnuss
napisalam to dla beki, myslalam, ze pojmiecie :) Dlatego dodałam emotikone :P

Gość Agnuss
Znalazłąm go tak : Naprzeciwko przystanku jest szkoła i on stamtąd zawsze podąza, dlatego tez podejrzewalam, ze tam chodzi. I szybko go znalazlam. Wygladal na starszego, wiec weszlam nawszytskie roczniki starsze ode mnie o rok i szukalam. Weszlam na jakis profil, patrze to on ! :) Ale bardzo szybko go znalazłam , a nie mialam zadnej informacji o nim. Nie mamy wspolnych znajomych, po prostu 0

Gość hej dziewczynoo
napiszesz jak wygląda? :)