Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnuss

Czy chłopaki wieku 17-20 potrafią się zakochać?

Polecane posty

Gość Agnuss

Coraz częściej mam wątpliwości, zę chłopak w przedziale tego wieku jest skłonny zakochać sie w dziewczynie. Mam wrażenie, ż eoni myślą tylko o seksie. OWszem, jak już są starsi mądrzeją i chcą zakładać rodziny. Jednak jak słyszę rozmowy chlopców to tylko o sprawach erotycznych i to jeszcze w wulgarny sposób. Słyszłam dużo historii o tym, ze chłopak chciał zacząć współzycie, a dziewczyna nie byla gotowa, dlatego też z nią zerwał. Może wy macie jakas wiedze na ten temat? :)

może się zakochać o ile jest dojrzały emocjonalnie ;) napisałaś do tego faceta na NK? ;p

Gość philosoph
muszą doświadczenie seksualne zdobyć żeby wam dogodzic potem bo bez doświadczenia to baba tylko narzeka i szuka kochanka...

Gość FiFiLili
tak. oczywiście, że mogą. Często bardziej niż mając 30-tke na karku.

Gość Agnuss
Levviatan - nie nie napisalam jeszcze :)

Gość Agnuss
ale co mam mu napisac? hej chlopcze z autobusu, podobasz mi sie? no chyba raczej nieee :p A powiedz mi, jezeli tobie by sie podobala jakas laska z autobusu i nie zwracalaby na ciebie uwagi, a pozniej napisalaby do ciebie na nk, to jakbys zareagowal?

moje dziewictwo straciłam w wieku 14 lat . potem miałm 16 partnerów seksualnych i kiedy schodziałm juz " na ulice " pojawił sie męzczyzna ( pozniej mąż ) który wyrwał mnie z tego chosu i zabrał do koscioła Zielonoswiatkowego . Tam uprawiamy seks z pastorem srednio raz na miesiac , jest on bardzo potrzebujacy , My jestesmy jesgo siostrami i musimy ulzyc mu w cierpieniu .