Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet, który potrzebuje rady

Co zroić, by uwierzyła? Pomóżcie.

Polecane posty

Dziewczyna się dowiedziała niedawno, że ją zdradziłem od pewnej osoby, ale to nie jest prawda. Niestety uwierzyła w to, pewnie dlatego, że raz ją zawiodłem. Co zrobić, by mi uwierzyła? Nie chce w ogóle ze mną rozmawiać...

Gość picolo malto
Jak to nie chce rozmawiac:)?W wigilie nawet ze zwierzetami sie rozmawia;) a cóz dopiero z ludzmi;) Cos sciemniasz;) Nie patrz co ona chce;) tylko podejdz i porozmawiaj z nią:) Na pewno sie ucieszy:) Bo inaczej bedzie zazdrosna bo z konmi rozmawiałes a z nią nie:p Jakbys kobiet nie znał;) Ja mysle, ze jak dojrzała tzn ma wiecej niz 13 lat;) zartem mówiac to wie, ze rozmowa wiele wyjasnia. Chyba, ze ktos w rozmowie kłamie:) Ale mało jest takich osob na szczescie:) A potem idzcie na spacer suzkac bałwanka;)

Gość na koniec pocałowaccccccccccc
na koniec rozmowy;) namiętnej;)

Dowiedziała się przed świętami i do tej pory nie gadaliśmy, bo wcześniej nie chciała, a potem wyjechała do rodziny. Ona uważa, że nie mamy o czym gadać, bo ona wszystko wie (że ją zdradziłem).

Gość kobieta, która odpowiada
A jak w związku za 20 lat? to jak? Już teraz to jest sprawdzian dla was jak umiecie ze soba komunikowac się:) Ponadto jak tam zareagowała widac, ze jej na tobie zalezy. Inaczej miałaby gdzies twoje zdrady:) To na plus..wiec działaj. Powiedz: wiem żonko, że nie chcesz rozmawiac, ale porozmawiamy:P na niektóre kobiety działa poczucie humoru;)

Gość ta jutro
to napisz do niej, przeczyta, przemyśli, prześpi się z tym i może wtedy z tobą porozmawia

Gość jestes prawiczkiem???
Nie pisz. Do kobiety przemawiają słowa i bliskosc faceta:) Wiec ruszaj tyłek do niej;)

Gość te prawiczekkk
Nie wiesz, ze kobiety miękkną wraz ze zmrokiem;)? To na co czekasz sciemnia się;) powodzenia

Gość nie dziwie sie jej
kobiety są uczuciowe..I jeszcze przed świętami dowiedziała się o zdradzie.. okorpne..czuje się napewno zraniona wiec tak reaguje. A ty powinienes rozumiec jej zachowanie. I jak bedzie szła do kuchni stan na jej drodze i powiedz kochanie musze ci wszystko wytłumaczyc:) złap ją za ramiona jak w filmie;) Ciche dni to głupota. Ale jej nie ma co sie dziwic..pokochała zaufała a tu akie coś..:o jak w kazdym filmie, książce.. powodzenia wam obojgu:)