Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tika27

TESTY CIĄŻOWE

Polecane posty

czy test zrobiony przed dzień @ może nie wykazac ciąży???proszę piszcie o swoich przypadkach.......

Gość który to miesiac
mnie nigdy test nie oszukał. Tez kilka razy robiłam przed terminem @.

zrobiłam go wcześniej bo jak by wyszedł pozyt.to bym go dołaczyła do prezentu a tak dostał sam krem:)

Gość BeBeauty81
No to gratulacje! Moje dwie kreski mają prawie 6 miesięcy:)

Gość małpeczka 888
a ja robiłam test i wyszedł negat. mimo że zamiast @ mam plamienia i co mam myśleć ....

gratuluje tika :) a w którym dniu wyszedl pozytywny?? ja dzien po spodziewanej @ mialam negat. a dzisiaj mam juz 32 dc i dalej nic i boje sie zrobic test zeby znowu sie nie rozczarowac....

Gość małpeczka 888
ja też siedzę jak na szpilkach i gratuluję autorce

mam takie pytanie, od kilku dni mecza mnie nudnosci, czuje sie 'dziwnie' a wiec zrobilam dzis test ciazowy ktory pokazal mi wynik negatywny, a wiec rzucilam go w szafke, do ktorej zagladnelam po jakims czasie i spojrzawszy na niego doznalam szoku,bo ujrzalam 2 kreske i to nie az taka slaba, skad ona sie wziela? Czy to mozliwe ze jestem w ciazy?

patrycja na tescie zawsze pisza ze wynik po 10 min jest nieważny bo zachodzą rozne reakcje chemiczne i mozd sie pojawic druga kreska mimo ze nie ma ciazy

patrycja_paulla- ja tak miałam jak ty. Zerknełam na test, jedna kreska. Wrzuciłam go do szafki. Wieczorem zerkam, a tam dwie krechy. dzis moje dwie krechy mają prawie 7 lat. :)

Gość małpeczka 888
a co jeśli ja mam brązowe naprawdę nie wielkie plamienie zamiast @ ?? i wynik testu negatywny ??

kurczę sama niewiem co myśleć, przy pierwszej ciąży odrazu poazały mi się wyraźnie grube dwie krechy..Za kilka dni usg a to był już 4tydzień.. Nieukrywam ,że cieszyłabym się z drugiego dzidziusia ale niechcę się zbytnio nastawiać bo niewiem czy to wadliwy wynik testu czy prawidłowy..Chyba przyjdzie zrobić mi kolejny test..

zrobilam kolejny test ciazowy i znow wyszedł z bladziutką kreseczką,więc jeden mógł być przypadkiem,ale drugi ???? Ta bladziutka kreseczka wyszla po jakims czasie,niewiem sama czy to mozliwe abym byla w ciazy...

patrycja moze to i ciaza ale najlepiej powtorzyc test z rannego moczu, a który masz dzien cyklu?? ja jutro rano powtarzam test, zobaczymy co z tego wyjdzie

robiłam test w 33 dniu cyklu.jutro idę do lekarza na 17:)ale mam mieszane uczucia,rano się budzę i jestem zlękniona boje się:(też tak miałyście???

jutro dam znac co i jak,dziewczyny boje sięęęęęę..........!!!!!!!!sama nie wiem czego,czuje się normalnie ale mam poczucie tak jak bym miała dostac @.

dzis zrobilam kolejny test ,znow wyszly 2 kreski ,druga mniej wyrazna, jutro powtorze z innej firmy i rano,okaze sie.. ale 3 test wyszedl z 2 kreskami z tym ze 2ga kreska jest bledsza

no to paulla jesteś w ciąży i to na 99 procent:)gratuluję!!!ja byłam wczoraj u lekarza potwierdził ale nie na 100 procent.okaże się 11.stycznia jak zobaczy serduszko:)mam przepisane witaminki femibion i luteine bo mam czasmi takie bóle jak na okres i powiedział że może dośc do krwawienia jeszcze.a ty paulla cieszysz się czy to była wpadeczka???umów się do tego lekarza.zaglądaj tu czasmi jeszcze:)buzki

nie wiem tak powiedział,mam przyjśc 11.01 wiem że ma usg 3d więc może od tego to zależy od jakości sprzętu???

Dziewczyny, Zrobiłam dziś rano test ciązowy - 27 dniu cyklu - cykle mam 30 - 31. Wyszły mi dwie kreski jedna mocna a druga mniej widoczna ale wyrażna. Temperaturę mierze mam 36,9, Bardzo chce być w ciąży ale sie mówi, że najlepiej robić testy w dniu spodziewanej miesiączki. I się teraz zastanawiam czy ten wynik jest wiarygodny ??