Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tika27

TESTY CIĄŻOWE

Polecane posty

kochane dziewczyny już nie ma mojego aniołka 04.01.2011 o 07:15 mnie opuścił jestem załamana:( wróciłam dziś do domu po szpitalu okropne chwile w moim życiu.lekarze nie wiedzą jaka była przyczyna narazie za 2 tyg.ma byc wynik z badania histopatologicznego może się dowiem dlaczego dzidziuś nie chciał byc z mną:(przypuszczają że mogło to byc przez opryszczkę która wyskoczyła mi w sobotę,nagłe odstawienie papierosów bo dużo paliłam przed,lub tak natura chciała.jestem smutna i płacze bo czuje pustkę.KOCHAM CIE MÓJ ANIOŁKU,DAJ MI SIŁĘ ABY MOGŁABYM SIĘ Z TYM POGODZIC.a za was trzymam kciuki aby u was było wszytko dobrze.

Mamo nie płacz bardzo cię proszę Przecież trzeba abym stąd odszedł Pójdę aby się już spotkać z Panem W twojej pamięci mamo pozostanę Nie płacz kochana że stąd odchodzę Będę na ciebie czekał tam z Bogiem Będę się modlił wspólnie z aniołami Abyśmy się razem tu kiedyś spotkali Odchodzę radosny i nic mnie nie boli Sam Jezus przy śmierci mojej tu stoi Mnie więcej niczego tutaj nie trzeba Mamusiu ja ufam że pójdę do nieba