Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę matką....

Chce zostac matka!!! Córka mojego męża urodziła dziecko!

Polecane posty

Gość będę matką....

Kilka dni temu córka mojego męże niespełna 18latka urodziła dziecko. My z mężem jeszcze przed urodzeniem postanowiliśmy że zaadoptujemy malucha, problem polega na tym że tej dziewczynie trudno się przełamac i oddac dziecko. Rozmawialiśmy nawet z byłą żoną mojego męża by dziewczyna zdecydowała się na ten krok, matka obiecała że przekona córkę. Sama nie moge miec wlasnych dzieci:(

Gość będę matką....
Temat ten nie jest prowokacją. Ja naprawdę czuje w sobie macierzyński instynkt i jestem zdolna przkazac dziecku całą macierzyńską miłośc. Lepiej żeby dziecko mialo matkę dojrzałą niż 18latke która sama nie wie czego chce od życia.

Gość afdafd
JESTEŚ JEBNIĘTA!!! ODPIERDOL SIĘ OD NIESWOJEGO DZIECKA! WEŹ JAKIEGOŚ DZIECIACZKA Z BIDULA A NIE KRADNIJ CUDZYCH!

Gość będę matką....
To nie prowokacja, twierdzę że będę wspanialą matką. Nie moge miec własnych dzieci a bardzo tego pragnę, ta dziewczyna jest młoda, dla niej jest czas na nauke a nie na pieluchy.

Gość Anulkaaaaaaggg
ale ona nie oddaje dziecka i chce je wychowac , nie lepiej wziasc dziecko od kobiety ktora je zostawila? w domach dziecka jest pelno dzieci potrzebujacych rodzicow i tam sie przejdz

Gość będę matką....
Nie bo mój mąż się nigdy niezgodzi na to żeby wziąc obce dziecko z bidula, a też nie potrafi zaakceptowac tego że jego córka w tak młodym wieku marnuje sobie życie. Dlatego postanowił że zaadoptujemy jej dziecko i będzie starał się to na córce wymusic.

Gość echu echu echu
Ty chcesz to, ty chcesz tamto. Tu nie chodzi o Ciebie.

Gość będę matką....
Mój mąż chce dobrze dla wszystkich! Dla mnie, dla swojej córki i dla swojego wnuka. Sam mi powiedział że powinnam się przygotowac na role matki, że będziemy wychowywali to dziecko jak własne.

Gość będę matką....
Czuje że dobrze się spiszę w roli matki. Własnych dzieci już nie będę miała ale to dziecko wychowam najlepiej jak tylko umiem.

Gość echu echu echu
Dziecko ma matkę, która je chce. Zamiast pomóc dziewczynie, to chcecie namieszać... potem będą chce - dziecko podrośnie i będą kwasy, kto jest matka, kto jest babką... telenowela. Chcecie pomóc - to pomóżcie. Zabierając dzieciaka na siłę nie pomagacie. Co innego, gdyby matka odrzuciła dziecko...

Gość będę matką....
Ale dla niej jest czas na nauke a nie na pieluchy w tym wieku! Ona jeszcze kiedyś w przyszłości skończy studia, będzie miała dobrą pracę, wyjdzie za mąż i urodzi dziecko. A to dziecko nie powinno miec tak młodej matki, będzie tylko dyskryminowane przez otoczenie.

Gość zrujnujecie dziewczynie
życie.

Gość będę matką....
Ale to jest pomysł mojego męża! I on to robi dla mnie bo wie że ja chce byc matką, dla swojej córki bo wie że ona jest za młoda na matkę, i dla chłopca który będzie naszym synkiem bo on potrzebuje dojrzałych rodziców. Dziecko będzie miało u nas godne warunki, była mojego męża stara się przekonac córke by zrezygnowała z dziecka na naszą korzysc.

Gość panienka z okienka234567
Kobieto zastanów się co Ty w ogóle mówisz, chcesz odebrać matce dziecko by zaspokoić swój instynkt pseudomacierzyński A 16 latka może być super matką ,wiek o niczym nie świadczy mam nadzieję że szybko wróci Ci rozum,najpierw odebrałaś jej ojca a teraz chceszo debrać dziecko

Gość będę matką....
To jest pomysł mojego męża, on już ma trójkę swoich własnych dzieci. Jego najstarszy syn założył już własną rodzinę. Co do córki to on twierdzi że dziewczyna jest za młoda na macierzyństwo a skoro ja jestem skłonna zastąpic jego wnukowi matke to jest najbardziej za.

Gość będę matką....
Mój mąż ma wobec swojej córki inne plany, chce by studiowała. A dziecko będzie miało u nas godziwe warunki lepsze niż miałoby zostac przy nastoletniej matce. Z resztą mój mąż i jego była naciskają na nią.

Gość będę matką....
Mój mąż nie chcial dziecka, namawiałam go na adopcje ale się niezgodził bo nie chce miec cudzego dziecka w domu ale teraz jest inna sytuacja. On twierdzi że powinien tak zrobic, zresztą przez pierwsze kilka miesięcy z powodu ciąży nie rozmawiał nawet z córką bo był na nią wściekły a teraz jest szansa na to by oni się pogodzili.

Gość będę matką....
On chce by jego córka poszła na studia i skupiła się tylko na tym.

Gość będę matką
Nie chcesz wierzyc to nie wierz.

Gość gafgs
Głupia jesteś.

ja bede mamą, mam 18 lat i w zyciu bym nie oddała swojego dziecka nikomu!!!!!!! mam nadzieje ze ta dziewczyna jest na tyle mądra ze nie odda

Gość będę matką
Mój mąż ma bardzo duży wpływ na swoją córkę napewno tak nią pokieruje nawspółke z jej matką że ona w końcu zrobi to czego chcą rodzice. Przecież my już nawet przygotowaliśmy pokoik dla dziecka.

Gość gffsfshsdf
chora kobieta :O

Gość gffsfshsdf
patologia!

Gość ggadgadgad
Gratuluje pomysłu!

Gość ret
Ta dziewczyna nigdy nie odda wam dziecka. Bylaby chyba skonczona idiotka idac na taki uklad. Nie lepiej zaadoptowac jakas obca sierotke?