Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomylilamkrokiwtancu

zrezygnowałam ze studiów

Polecane posty

witam, zrezygnowałam ze studiów z powodu nerwicy, na jaką cierpię, teraz jest mi smutno, że muszę czekać do października przyszłego roku na rozpoczęcie kolejny raz studiów... czy ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość noonimoa
tak. ja rzuciłam studia 2 razy.

Gość noonimoa
2 rzucilam bo były nie dla mnie rzucilam po 2 miesiącach... 1 studia rzucilam po 2 semetrach też przez nerwice i depresje

Gość kasiunia mała
Ja też rzuciłam studia. W tamtym roku. Nie były dla mnie. Przesiedziałam w domu do następnego roku akademickiego i zaczęłam w tym roku wymarzony kierunek i wszystko jest ok a wtedy wydawało mi się, że nie będzie. No a taka przerwa długa dobrze mi zrobiła. Może Tobie tez się przyda w walce z nerwicą?

Gość jestem zbyt beznadziejny na
🖐️ ja również rzuciłem studia tylko że nigdy na nie już nie wróciłem nie potrafię chociaż chciałbym bardzo:(

ja studiowałam filologię germańską, ale zaraz po przyjeździe na studia objawy nerwicowe nasiliły się. mam pytanie do Kasiuni Małej, pracowałaś gdzieś przez ten rok?

Gość sysysy
2 razy mnie wywalili z powodu tego ze nie moglem chodzic z powodu nerwicy a teraz znowu bede powtarzal rok.

Gość choinkka2010
ja mam depresje jestem na 5 roku raz już rzuciłam i znowu czuje ze nie podołam..