Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia007

jestem egoistka- flirtuje z 5 facetami i nie wiem sama co robie

Polecane posty

Gość małgosia007

kazdy na swoj sposob mi sie podoba, i mam wrazenie ze kazdy chce cos ode mnie. W kazdym z nich znjaduje cos innego cos co mnie ciagnie, z kazdym z nich chcialbym sie kochac. Ale nie umiem nikogo wybrac, nie wiem czy ja nie umiem sie zakochac? nie chce nikomu pow nie bo boje sie ze odejda, a ja tego cholernie nie chce nie umiem opisac swoich uczuc, swoich mysli na ich temat, zna ktos z was to uczucie?

Gość nieeee zna
ale porada wyzej wydaje sie calkiem sensowna :o 🖐️

Gość małgosia007
kurcze czasem siebie nie znosze za to co robie, ale trzeba podjac jakas decyzje, najgorsze jest to ze jak komus zaproponowałam koleżeństwo to usłyszałam tylko "jak sklasyfikujesz mnie jako kolege to nie chce juz sie z tob spotykac" :( i własnie nie rozumiem tego podejscia facetów:(

Gość małgosia007
nie mozna leczyc cos czego sie nie zna, czegos co nie ma nazwy. typowa polka- moze, lecz nie sadze aby to bylo czyms normalnym u kobiet

''typowa polka- moze, lecz nie sadze aby to bylo czyms normalnym u kobiet'' U kobiet innych narodowości , faktycznie taka sytuacja jest niezwykle rzadka. Ale u nas Polki są tak zakompleksione że dla nich posiadanie kilku facetów, zdradzanie, oszukiwanie jest czymś absolutnie normalnym.

Gość wybierz tego ktory
najczesciej lapie cie za tylek - znaczy ze mu najbardziej zalezy

Gość małgosia007
wy jestescie bezpłatni i czasem bardziej doswiadczenie wiec temu szukam wskazowek u was

Gość philosoph
grupenseks!

Gość małgosia007
narazie nikogo nie zdradzam, nie oszukuje wiec chyba nie jestem typowa polka

kombinujesz kobieto...Robisz gosci w trąbę...Zdrada to ostatni etap a właściwie już ich zdradzasz będąc z nimi wszystkimi...To nie egoizm...To nierówności pod czaszką a do psychologa dostaniesz bezpłatne skierowanie po wizycie u psychiatry

Gość małgosia007
mozna kogos zdradzac jesli sie go nie kocha? mozna kogos zdradzac jesli sie nie jest w zwiazku? to nie jest zdrada...