Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalooona ;D

On mnie dotyka-co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość szalooona ;D

Witam, w mojej klasie mam bardzo dobrego przyjaciela. Znamy się od tzw. piaskownicy. Nigdy nic między nami nie było, po prostu się przyjaźniliśmy. Teraz w szkole na przerwach on często mnie dotyka. W uda, pupę, ramiona. Nie wiem co o tym myśleć. Po co on to robi. Kiedy go o to pytam odpowiada: "-.... sam nie wiem, tak sobie...". Co wg was powinnam zrobić? Pomóżcie. Plis.

Gość powinnaś chwycić go za krocze
o!

Gość szalooona ;D
powinnam mu popuścić szpary?

Gość szalooona ;D
prosze i w miare sensowne odpowiedzi

Też miałem taką najlepszą przyjaciółke przez ładny czas w szkole i dlaczego byłem jej przyjacielem bo chciałem ją zaliczyć, oczywiście stwierdziłem, że to najgorsza z możliwych taktyk zostać przyjacielem, ale na bank o to mu chodzi zaproś go do domu sam na sam i dowiesz się czego on chce :)

Gość szaloona ;D
dzieki, ale on mi mowil kogo by chcial przeleciec a ja sie o samą siebie nigdy nie zapytalam, bo bylam pewna ze to jakoś tak niezręzcnie wyjdzie.

Ja też jej nie mówiłem, że chce ją przelecieć i opowiadałem jej o innej (głupi myślałem, że coś zauważy), ona mi opowiadała jak sypiała z innymi i dopiero jak przestałem się za nią uganiać i związałem z moją panią to przyszła i była chętna (ale jestem wierny i chciałem ję przelecieć przez 5 lat więc teraz niech spada), a uwierz mi jak Cię łapie za pupe itp. to na pewno by Cię przeleciał.

Gość szaloona ;D
thx ;) Mam jeszcze drugi 'dylemat'. Mianowicie: mam kolegę z którym znam się od 2 lat.Czasami ze sobą piszemy, gadamy na gg. I on czasami z takim dziwnym tekstem wyskoczy, np fajny masz tyłek, przytuliłbym cię, na końcu pisze piękna albo używa zdrobnienia mojego imienia. Nie potrafie wtedy ocenić co on przez to wszystko chce powiedziec. Help ;]]

tak samo mówiłem do mojej pani i teraz jesteśmy ze sobą 3 lata :), mówiłem do niej Słoneczko itd. Też wtedy nie wiedziała co o tym myśleć na początku, ja wiedziałem, że chciałem z nią być :), albo chce się przespać z Tobą albo być z Tobą, ale wiesz ciężko jest tak ocenić osobe bez znajomości tylko po kilku tekstach. A tak wogóle wydaje mi się, że masz coś koło 15-16 lat dobrze mówie szalona??

Gość szalooona ;D
no nie wiem nie wiem co do tego wieku ;d

Gość szalooona ;D
.z tego co tu napisałeś wynika, że on coś do mnie ma. wiec zrobić z tym coś czy czekać na jakiś jego ruch.?

Po 1 jeżeli chcesz to zrób z tym coś, uwierz mi, że jeżeli chodzi o sex to na pewno nie odmówi a po 2 jeżeli zdecydujesz się na taki ruch to chciałbym być w jego skórze :D

Gość szalooona ;D
jasne, jasne jak każdy facet, co nie? ;> a...i niestety zapomnialam dodac chyba dosc istotnego szczegolu-on od kilku lat jest zakochany ale ta jego milosc nie 'idzie' dalej-zmienia to potać rzezczy??

W sumie wiesz jakbyś mu się nie podobała nie klepał by Cię, a na 100% nie była bys jego przyjaciółką jakby nic do Ciebie nie miał, uwierz mi nie ma platonicznej przyjaźni pomiędzy kobietą a facetem. Może mu się podoba tam inna i jest jaką tam jego miłością, ale do Ciebie też coś ma i uwierz, że każdy chyba facet chciałby ze śliczną nastolatką :)

Gość szalooona ;D
nie wiadomo czy jestem śliczna ;dd i teraz pozostaje mi tylko czekac ;/

Gość szalooona ;D
oj, no dzięki xDDDP

Gość szalooona ;D
ktoś by się mógł dołączyć i opowiedzieć równie ciekawą historię .. ;D

Gość ta przyjaciólka @
jak mój przyjaciel zaczynał mnie poklepywać i dotykać , pomyślałam ,że mu odbiło bo przecież miał dziewczyne :-0 A dzis jesteśmy prawie 9 lat po ślubie :-)

Gość szalooona ;D
jejjj, gratulacje, oby tak dalejj .!! :))

Gość szalooona ;D
i znowu zgasło.. ;dd