Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzeszkocholiczka?

Niby wszysko Ok a i tak do dupy...

Polecane posty

Gość orzeszkocholiczka?

Mam 19 lat a nic mi się nie chcę dziś . Nie narzekam na kasę i w ogóle niby wszystko dobrze ... ale czasami taki smutek mnie dopada. Nie mam chłopaka(zostawiłam kogoś kogo kochałam)- wiem jestem głupia. Teraz siedzę tu i się użalam nad sobą. a jak pomyślę o sesji to mnie w środku ściska :D

Gość philosoph
ale lubisz "te" rzeczy, co?

Gość orzeszkocholiczka?
"te"? Czyli co masz na myśli?:D

Gość orzeszkocholiczka?
Nkt mnie nie pocieszy?? :P :P Up Up! Wy tak nie macie?:(

to tak jak u mnie też 19 lat, tylko nie mam chłopaka i chyba nie będę mieć nigdy:(

Gość orzeszkocholiczka?
Ja też obecnie nie mam... Chyba wrócę do mojego EX. a czemu raczej nie bedziesz nigdy miec???

Gość philosoph
no nie wiesz o czym mysle? nie udawaj...

Gość orzeszkocholiczka?
Nie wiem. Udaję głupią:P

bo te orzechy..prowadza do zatwardzenia niby dobrze a troche zle:(

Gość philosoph
w Łodzi studia?

bo jestem głupia wstydliwa czasem myślę że bardzo ładna a czasem że bardzo brzydka:( podobał mi się 1 chłopak ale on chyba ma dziewczynę i nie mam nawet okazji go bliżej poznać:(

Gość philosoph
ja bym pocieszył... ale jak nie znasz "tych" rzeczy...

Gość orzeszkocholiczka?
philosoph ----> studia w warszawie. Nie wymyślaj!! :P ona 13---> ja też raz tak myślę raz tak... Mam w sobie chyba ze 3 dusze:D w jednym ciałku. Ogólnie z chłopakami w tych czasach ciężko. Same matoły jakieś:D

tak żebyś wiedziała matoły i debile, żeby trafić na jakiegoś normalnego to trzeba mieć mega szczęście. A czemu zostawiłaś tego chłopaka którego kochałas?

Gość orzeszkocholiczka?
Zostawiłam go bo łobuziak był straszny :D ale tęskno mi za nim :/ Bo wiem,że ma dobry charakter -zaprosił mnie na sylwestra ,ale oczywiście odmówiłam, bo mam nierówno pod sufitem. Czuję ,że mu bardzo zależy... :( Hmmm... ciekawe co przyniesie mi ten nowy rok:(

to może zgódż się powiedz że zmieniłaś zdanie:) szczescie jest blisko nas tylko trzeba umieć je czasem znaleść:) ja najwidoczniej tego nie potrafię...

Gość orzeszkocholiczka?
Nie wiem czy z nim iśc... Długo się nie widzieliśmy już:( Pozatym już zaplanowałam sobie Sylwka. A On się do mnie teraz nie odzywa. Przykro mi... Ja nie chciałam Go zranic:) Czasami szczęście może i jest blisko , ale czasem wydaję mi się,że jest nieosiągalne:( Mama mi mówi młoda jesteś, zdrowa ,ładna... powinnas się cieszyc. A ja chodzę taka jakaś :/ jakby żywa ciałem a nie duszą.:(

Gość philosoph
juz nie wymyslam... a w warszawie.... bywam. mieszkam niedaleko... ale lepiej idz na sylwestra z tym chłopakiem jak ma dobry charakter:)

Gość orzeszkocholiczka?
philosoph ---> skoro Ty tak mówisz, heh. To się spłaszczę teraz i zadzwonie... Nie no żartuję. Nie mogę się przełamac:( Ale ja mam problemy, żal normalnie:( Myślę ze wszystko byłoby dobrze gdybym miała drugą połóweczkę przy sobie:D No ale jej nie mam:( ...

Gość orzeszkocholiczka?
:( :( :( :( :( :( :( :( :( będę płakac:(

Gość madzia:D
wiesz co mialam tak samo i chyba czasem mam to jest straszne jak Cie boli glowa czy brzuch wezmieesz tabletke i ok a tutaj nic nie pomoze, naprawde mialam tak samo nawet myslalam ze to jakas choroba ze za duzo kawy pije wiec odstawilam, chodzilam taka jakby otumaniona mowie Ci chcialam znalezc jakies zajecie ale nie moglam sie za to zabrac, chodzilam tak bez sensu nawet kompa mi sie nie chcialo wlaczyc, a co do chlopakow tez mialam ale mnie zranili i tak jak pisalyscie ciezko o dobrego, w tym swiecie... nie martw sie wszystko sie ulozy :)

Gość philosoph
niw płacz! jaK kocha to wróci :)

Gość orzeszkocholiczka?
Dzięki za pocieszenie... ja już chodzę "taka " dłuższy czas. Matko! Żebym w depresje nie popadła:( Heh.

Gość madzia:D
oj nie martw sie, czasem zdarza sie takie przygnebienie ale sprobuj myslec poztywnie, mloda jestes, chlopaka znajdziesz, nikt nie powiedzial ze ten ktorego zostawilas musi byc Twoim jedynym, no i trzymaj sie jakos, glowa do gory :)

Gość orzeszkocholiczka?
dzięki:)