Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulagula

8-15.01.2011 narty/snowbord we Włoszech

Polecane posty

W styczniu wybieramy się na narty do Włoch w terminie 08-15.01.2011, dolina Val di Fiemme. Jeżeli ktoś chciałby się dołaczyć do naszej wyprawy zapraszamy zmotoryzowanych i też niezmotoryzowanych, ważne chcących spędzić miło czas w miłym i szalonym towarzystwie na nartkach. Wyjeżdżamy z różnych części Polski. Są miejsca w samochodach i w apartamencie. Sytuacja cały czas się zmienia: ktoś potrzebuje osoby towarzyszącej do samochodu lub nie ma transportu, dobieramy się grupkami, wymieniamy kontaktami. Cena za apartament od osoby 110euro, cena skipassu 173Euro. Apartamenty w miejscowości Ziano di Fiemme, nowe, oddane do użytku w czerwcu 2010, z rozbudowanym kompleksem centrum wellness (w cenie pobytu): sauny, jacuzzi, zmysłowe prysznice... Możliwość wykupienia wyżywienia. Wyjazd niekomercyjny, tworzymy grupkę narciarzy, którzy nie mają z kim jechać lub nie wiedzą gdzie pojechać. Wśród grupy jest dwóch instruktorów, którzy w wolnej chwili pomogą na stoku. Pozdrawiam Ula ulagogola@o2.pl

Gość julian S.
A czy jakieś bara bara będzie możliwe:):P

Jak tylko znajdą się chętne... a skład jest mieszany, same singielki i single.. jedna para.. więc duże szanse..

Gość Wandziala
Też jadę, tylko trochę później - początkiem lutego. Tym razem z biurem podróży - BeeFree, ze względu na to, że jedziemy z dziećmi i szczerze mówiąc nie chce mi się o wszystko martwić i troszczyć. A tak - będziemy pod opieką organizatora i będziemy mogli beztrosko śmigać :)

Gość kulata
Widze, że Włochy w modzie :) ja tez się wybieram, z ekipą znajomych, ale do Bormio - liczymy na konkretną impreze :D a lecimy również z bee free (nie podejrzewałam ich o takie przystepne ceny, super!), na początku marca :)

Gość Angellika
My również wylatujemy do Włoch na zorganizowany wypoczynek (nie mamy czasu na samodzielna organizację, zresztą najważniejsze są dobre stoki, a w Val di Sole jest to gwarantowane), z biurem Rainbow Tours w lutym.

Gość beatkak
Narty we Włoszech to świetna przygoda. Byłam tam już kilka razy i zamierzam w tym roku też się tam wybrać. Najbardziej pasuje mi livigno-narty .pl Pozdrawiam i życzę samych pozytywnych wrażeń na stoku :)