Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiasamosia:):)

JAK TO JEST U WASSS??

Polecane posty

Co Wam sprawia najwięcej radości podczas mieszkania z drugą połówką ?:) mam zamiar zamieszkac niedługo ze swoim facetem i chce wiedziec jak to jest u Was;) chodzi mi o pozytywne rzeczy, bo tych negatywnych się już nasłuchałam:) pozdrawiam wszystkich.

HELLLOO:)

Gość to że on sprząta bo
ja nie lubie :p a poza tym wieczorem w łóżku ogrzewa

Gość Jest cudownie czekać aż wróci
z pracy, przytuli, często to On coś dla mnie ugotuje, ja nie muszę, wieczorem jakiś film, winko lub piwko, albo po prostu odpoczynek w ciszy, potem wspólna kąpiel, a nawet jeśli osobna, to wspólne usypianie, budzenie się rano, otwierasz oczy i ktoś kogo kochasz najbardziej jest obok, przytula Cię, czujesz jego obecność...wiesz że liczy minuty do powrotu do Ciebie...teraz święta, niestety osobno, 4 dzień bez niego, 4 noc i dziś nie wiem co ze sobą zrobić, a jutro znowu razem....już nie mogę się doczekać....On z resztą też:)

super;) mnie z deka przeraża taka zmiana, ale bardzo się kochamy i od lutego mamy zamiar razem mieszkac;) ja poszukuje mieszkania jak mam chwilę, sama nie mogę się doczekac już tego dnia kiedy przy nim zasnę :):):)

podnoszę..

Gość karol may
ale wiesz że nos musi wyczyścić i nogi po całym dniu pracy mu capią:P

Gość mojeezycieee
co prawda nie mieszkałam ale pomieszkiwałam jak dla mnie super.. wstajesz sex z rana przytulanie..to uwielbiałam najbardziej proanki, wspolne snaidanko, później ogladanie tv..znów sex potem do pracy i znów kolacyjka wino sex.... i rano pobudka przytulanie ale sie zesrało:(

no to skoro tak mówicie to się ciesze bardzo, o negatywach już się nasłuchałam a teraz chciałam te jasne strony widziec :D :) hmmm.. karol - moze Ty masz takie problemy, od czegoś mam wodę prawda ?:)

mamy* miało byc

Gość karol may
woda nic tu nie da:d jak wejdzie do domu to buty musi ściągnąć żeby wejść pod prysznic:P :D ale o tych nogach to ja przenośnie;) chodzi mi o to że jeśli decydujesz się na wspólne mieszkanie to pamiętaj ,że nie tylko śniadanko i seksik ale i choroba twoje miesiączki itd. ale powodzenia życzę:)

decydując się na taki krok chyba musiałam to przemyślec tak?:) a jak sie jest ze soba to się takie rzeczy bierze pod uwagę, tak??

Gość karol may
no to jeszcze raz powodzenia;) pamiętaj o tolerancji i własnym kącie;) wiem o czym mówię:)