Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobas0808

duzy brzuch po porodzie

Polecane posty

Gość bobas0808

Kochani!! Co zrobic! 4 i pol miesiaca temu urodzilam synka! brzuch jak to po porodzie byl zflaczaly brzydki ale teraz to jest porazka brzuch mi rosnie w oczach! jest coraz wiekrzy. zgubilam wage porodowa waze mniej niz przed ale brzuch jest wielki. ktos mi powiedzial ze flaki sie poprostu rozeszly ale co ja moge zrobic zeby miec mniejszy brzuszek? cwicze juz odponad miesiac ale nie widze zadnego rezultatu. Pomocy!

Gość kll
Może dalej jesteś w ciąży??

Gość SanSanSan
idz do lekarza niech sprawdzi czy zeszly Ci sie miesnie czasami miesnie ktore rozchodza sie podczas ciazy na brzuchu nie schodza sie ponownie, robi sie przepuklina i brzuch po ciazy wyglada jak w ciazy :-/ ja sobie sama sprawdzalam 2 lata temu-lekarz mi jakos pokazal i wyszlo ze super wszystko sie zeszlo no i tez brzuszka nic niemam

Gość SanSanSan
coz za poziom i kultura wypowiedzi :-o zal.pl

Gość dlatego nie chce bachorów
niszczą zycie i ciało :o

Gość do autorki...
a w słownik ortograficzny zainwestuj, bo az wstyd, ze taka głupota jak ty wychowywac ma dziecko:O

Gość Billiana Gates
Dziewczyna prosiła o rady a jak wy nie macie co robić tylko bluzgać na wszystkich to może wyłączcie komputer i wróćcie do swojego nieudanego życia, w którym nie ma szacunku ani kultury :/

Spróbuj poćwiczyć "szóstkę Wadera" znajdziesz na youtubie . To bardzo skuteczne ćwiczenia, doszłam do 18 dnia, niestety dla mnie trochę nudne i zaparcia szczególnego nie mam ale polecam, warto zacząć. Powodzenia!

Gość bobo0808
dzieki wszystkim za wypowiedzi.... WSZYSTKIM, nie ktorzy uwzaja ze jestem glupia a nie ktorzy za bardzo dobra matke , fajnie jak tak swoj swego obluznia. ciekawe jacy wy jestescie tak naprawde ksztaalceni ze ani jednego dobrego slowa nie umiecie powiedziec. bardzo dziekuje reszcie za mile odpowiedzi

ludziom naprawde sie nudzi i chyba jakies maja kompleksy , ze chodza po forach i obrażają innych. droga autorko jesli to twoje pierwsze dziecko to powinna skóra na brzuchu i sie wchłonąć(no chyba ze bardzo dużo przytylas). Jesli brzuch ci rosnie a jak tako nie tyjesz to faktycznie warto przejsc sie do lekarz. A popytaj mamy, babci , siostry itp czy przypadkiem tak nie mialy - moze to kwestia genow. A cwiczenia swoja droga sa napewno bardzo dobre - mozesz kupoic sobie taki specjalny pas na brzuch do cwiczen i stosowac pod niego kremy na spalanie tkanki tłuszczowej(pod wplywem ciepola dzialaj duzo szybciej).

Gość bobo0808
Dziekuje GMAJA! :) pytalam wielu osob. jak widac po forum nie ktorzy rozumieja temat nie ktorzy nie tak malgosia.. sory ale moze nie kazdy mieskza w polsce od urodzenia. pomysl tez troche