Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemoon tv

chlopak nie dal mi prezentu na gwiazdke

Polecane posty

Gość lemoon tv

chodzi o to ze zawzse byl z tym problem ja mu cos kupowalam a on zawsze spozniony. na gwiazdke ustalilismy ze cos sobie kupujemy, ja mialam naszkowany prezent dla niego a on nic. nei wiem teraz co robic , dac mu go czy nie? nie chodzi o prezent o pieniadze ale o to zeby pomyslal... to przeciez taka tradycja ze obdarowujemy prezentami tych ktorych kochamy

Gość lemoon tv
up

Gość róż neeeeeeeeeeee
to przeciez taka tradycja ze obdarowujemy prezentami tych ktorych kochamy - zgadzam sie. Moze jego prezentem miałbyc boskisex;)? no ale w wigilje niewypada..wiec ci go nie dał.

Gość lemoon tv
jesteśmy ze sobą 3 lata i jeszcze mu nie dałam czy to może być problem przez który nie chce kupować mi prezentów?

Gość helga33333
Może u niego w domu nie ma takiego zwyczaju kupowania prezentów...

Gość lemoon tv
rozmawialam z nim o tym, pytalam czy tego nie lubi, czy nie ma takiego zwyczaju a on mowil ze wszystko spoko i sam wyszedl z inicjatwya zebysmy sobie kupili te prezenty na gwiazdke. teraz prezent dla niego elzy w szafie i nie wiem co robic, dac mu go czy nie? napewno bedzie niezreczna sytuacja jesli go dam a jednoczesnie chcialabym wprost mu pokazac ze zabolalo mnie to. bo tak naprawde mysle ze nie kupil mi prezentu bo mu sie po prostu nie chcialo wysilic.