Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleiścik

JAk udowodnić mam dziewczynie że nie kłamie

Polecane posty

Gość Kleiścik

Okłamałem kiedyś dziewczyne w nic teraz mi nie wierzy a jej nigdy już nie okłamałem od tamtej pory... Nie wiem jak mam jej to udowodnić ze nie kłamie a nie mogę sie z nią spotkać...:( Bardzo ja kocham.. Ale chyba mnie nie docenia tyle dla niej robie.. I nie wiem już co mam robić...:(

Gość Kleiścik
pomóżcie co mam zrobić;(

Gość róż neeeeeeeeeeee
juz ci radzilismy porozmawiaj z nia. Nie mieszkasz w innej galaktyce tylko naszej ziemskiej. Wiec spotkanie i porozmawianie jest mozliwe:)

Gość Kleiścik
Raz powiedziałem jej że święty Mikołaj nie istnieje to tak sie na mnie obraziła że nie dała mi przez 2 miechy :-O

Gość GaGaO
ja mam tak samo. moj chlopak oklamal raz teraz juz mu w nic nie wierz

Gość Kleiścik
ale ja naprawde bardzo dla niej sie zmieniłem

a co sie dziwisz dziewczynie? Ciebie jak by okłamała - wierzyłbyś jej dalej? Nie rob tego czego sam bys nie chciał.. zreszta kazdy facet klamie, taka jest wasza natura:( Mowia tylko prawde jak sie pomyla..

Gość GaGaO
moj tez sie zmienil az mi go czasami zal.. bo mu smutno.. ale ja nie potrafie

Gość Kleiścik
ale napewno bym z nią porozmawiał i zależy jeszcze w czym by mnie okłamała ale napewno dał bym jej szanse to naprawić

Gość Kleiścik
ja dla niej wszystko robie wiesz zrozumiałem wszystko

Gość zaspałam w swieta....
to ona tez ci da szanse. Tylko musisz sie z nia spotkac. Nie w szkole, nie przy kolezankach itp Tyle dla niej robisz..Moze warto równiez o tym porozmawiac? Moze juz raz sie na plotki naciela;)?

Gość Kleiścik
tylko ona nie chce sie ze mna spotkać mówi ze musze jej udowodnić ze jej nigdy nie okłamie a nie wiem co mam już zrobić

Gość Kleiścik
robie dziennie 300 zdjec co robie zeby mi uwierzyła tak bardzo ja kocham

Gość zaspałam w swieta....
porozmawiaj z nią. Usmiechnij sie na jej widok. Ciepło się ubierz bo jak wysiądziesz z busa moze byc zimno;)

Gość tak mysle
napisz jej list albo dlugiego maila w ktorym napiszesz wszystko co czujesz, ale najwazniejsze zebys napisal mniej wiecej takie cos: bardzo zaluje ze cie oklamalem. od tamtej pory nigdy to sie nie powtorzylo i przysiegam ze sie nie powtorzy. Bardzo szczerze jest mi przykro.Kocham cie. Przepraszam Cie po raz ostatni, jesli tym razem mi nie wybaczysz i nie odezwiesz sie, bedzie to oznaczalo ze mi nie wybaczylas. Wtedy z bolem serca, ale zerwe nasz kontakt i juz nigdy sie nie odezwe, bo sprawia mi to bol. prosze daj mi ostatnia szanse" Jesli napiszesz mniej wiecej cos takiego (tylko popracuj nad stylistyka bo mi cos nie wyszlo:P) to jesli dziewczynie choc troche zalezy, na pewno sie odezwie. Jesli nie to znaczy ze jestes dla niej gownem i nie ma szans na poprawe.

Gość Kleiścik
dzieki wiesz już pisałem duzo takich rzeczy ale bede pisał cały czas może wkońcu mi uwierzy i wybaczy ten ostatni raz

Gość tak mysle
no wlasnie: piszesz, przepraszasz, plaszczysz sie przed nia itd. Pokaz jej ze jest Ci przykro, ze przysiegasz poprawe i ze ja kochasz. ale jesli ona mowi dalej nie, i nie chce ci wybaczyc to po prostu zniknij. Bo tak czesto jest-facet skrzywdzi kobiete, przeprasza ja pozniej ,a ona nie wybacza i zaczynaja wchodzic w role: on sie plaszczy,ona kreci nosem i ciagle sie gniewa. i tak to trwa i trwa i trwa i wykancza psychicznie oboje. Albo wybacza albo nie!

Gość Kleiścik
No tak masz racje.. Dużo dla niej zrobiłem od tamtej pory bardzo dużo... Ona jest dla mnie wszystkim...

Gość WIERNY969
Słuchaj tez mam problem taki jak ty, tylko umnie jest i naczej. ktoś poprosił mnie zebym napisał do pewnej dziewczyny na FB prosił zebym podał jej numer mój bo wierzył ze odpisze na mój numer, a w końcu sie okazało ze to jej brat jest tylko są skłóceni ze sobą cała rodzina on do niej pisał a mu nie odpisywała i myślał ze mi odpsze a ta dziewczyna wogóle nie w moim stylu. próbowałem jej powiedzieć i ją przekonać do tego ze to jest prawda, ale ciągle ze idz sobie do niej ona mi nie wierzy itp itd... No ale ile to można?? dlaczego wy wszystkie dziewczyny mówicie ze myślimy członkiem a nie głową?? ze ktoś kogoś zdradził to wy myślicie ze każdy chłopak jest taki sam. Ja tego nie rozumie mówić prawde kobiecie mojego serca ale i tak nie wierzy. to jak mam przekonać ja? ze mówie prawde i się nią nie bawie i nie traktuje ją jak śmiecia. bo ona mysli ze jak ktos kogos nie słucha wykonuje swoje czyności i sie nie liczy jej zdaniem, no dobrze ok ale jak mam jej przetłumaczyć ze ona jest zadómione w sobie ze mysli tylko o sobie ze co ona zrobi i powie to tak jest najlepiej???