Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość outgoing

zazdrość

Polecane posty

Gość outgoing

jestem związana z pewnym forum na którym udziela się dziewczyna i pisze o swoim życiu. zazdroszczę jej wszystkiego z całych sił i na pewno nie ściemnia, jej życie jest takie jakie ja bym chciala miec, poprostu chciałabym miec takie zycie jak ona,byc jak ona. non stop o niej mysle,co robi itd... jestem strasznie zazdrosna ! i do tego placze,nie chce byc soba tylko nią... czy to nie chore ? niech mi ktos przemówi do rozumu !!!

Gość outgoing
po co mialaby siedziec na forum kilka lat i opowiadac brednie ? poza tym inni uzytkownicy maja jej namiary itd..

No nie wiem aby siebie jakos dowartosciowac i oszukiwac sama siebie...Ty masz swoje życie patrz na Siebie :)

Gość outgoing
idealna wprost jest :( nie wiem,powiedzcie mi coś jeszcze na pocieszenie albo coś....:c

Gość outgoing
tego,że jest dobra,taka wyrozumiała,widać,że mądra, kochana,ma wspaniałego meżczyzne...

Gość outgoing
wiem,że nie ma ale dla mnie jest świetna. obsesja ? to aż taką żałosną diagnoze mi dajesz ? ;C

Kazdy chcialby byc lepszy, madrzejszy, miec plany i milosc ale wszystkiego nie da sie miec. Masz moze za niskie mniemanie o sobie i dlatego tak bardzo chcesz byc tak jak Ona.

Gość taka jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Może spróbuj zmienić w sobie rzeczy, z których nie jesteś zadowolona i zrobić progres? To tak naprawdę nic trudnego, trochę walki ze swoimi słabościami/wadami a wiele da się zmienić:) hm? Uszy do góry !

Wiesz co powiem Tobie tak że każdy sobie zazdrosci czegos czy to pieniedzy czy to ocen np w szkole czy to domu itp ale kazdy ma w sobie cos czego nie ma ktos inny i to jest najpiekniejsze napewno masz cos w sobie takiego czego ona nie ma i czego moglaby Tobie zazdroscic moze poprostu tego nie widzisz

Gość outgoing
dziękuję za czas :) ale wiesz, poprostu ona w taki sposób opisuje te swoje codzienne sytuacje,że mi łzy napływają do oczu bo ja tez bym tak chciala... z resztą zawsze ma duzo komentarzy,wszyscy nawet wirtualnie ją tam lubią... troche chore,ale coz...

W interencie to mozna wszystko pisac nawet o przyslowiowej dupie maryny :) Zrozum jedno ze zycie wirtualne a życie realne to dwie rozne sprawy...czesto to co nawet czytamy w internecie np plotki itp nie pokrywaja sie z prawda...kazdy sobie moze pisac co chce i o czym chce

Gość taka jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dokładnie :) Postaraj się zmienić to co złe w Tobie. Pomyśl o rzeczach które są cudowne w Tobie/Twoim życiu. Spróbuj wymienić chociaż parę tutaj na forum :)

Gość outgoing
jeszcze raz wam dziękuję, w malym stopniu,ale cos tam mi pomogliscie :) ogolnie to nie obchodzą mnie rzeczy materialne, tego jej nie zazdroszczę, poprostu samej osoby .

Badz sobą nie rob z Siebie osoby ktora nie jestes bo sama tylko sie na tym przejedziesz...Na pewne rzeczy czlowiek nie ma wplywu np z kad pochodzi i jaka ma swoja historie...kazdy jest inny i indywidualny. Sprobuj powalczyc ze swoimi wadami ale nie rob nic na sile

Gość cudowna osoba z forume
coś mi się przypałętało skojarzenie z naszą jennifer 8cośtam... ;) chyba stali bywalcy kojarzą i pamiętają jej działalność w całym necie a później wielką demaskację na kafe. Można ściemniać w necie i to wiele lat.

Gość outgoing
deadman,twoja ostatnia wypowiedź trochę mnie poruszyla. własnie czasem sobie mysle,czemu nie jestem inna,czemu to,czemu tamto itd... zrobię jak mowicie, postaram się o tym nie myslec. i mysle,że najbardziej to ja jej faceta zazdroszczę i takiej radosci zycia... czego ja nie mam. cudwna osoba- powaznie tyle lat klamala ? ;o

Uszy do gory i pamietaj że kazdy posiada cos takiego w sobie co inni nie maja :) Trzeba to tylko potrafic dostrzec :) Powodzenia :D

z tego co pamiętam z tamtego słynnego wątku i akcji, to ciągnęła to od 2008 chyba, o ile nie więcej. Nie tylko na kafe, właściwie to na kafe chyba dotarła najpóźniej, pisała na wielu forach, ktoś to wszystko odszukał i powklejał.

od 2007 miało być, nie 2008*