Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Julita_

Znowu w ciąży!!!

Polecane posty

Gość _Julita_

Witam! Otóż dzisiaj rano zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy!!! Ostatnią @ miałam 15 listopada więc to będzie 5-6 tc. Wszystko było by ok ale....ja mam dwójke małych dzieci!!!!! Nieplanowaliśmy z mężem tej ciąży. Zabezpieczaliśmy się. Jak to się do cholery stało. Czy któraś z Was miała podobną sytuację?? Jak sobie poradziliście??

Gość adinnaaaa
ale jak sie zabezpieczalas? prezerwatywa?

BARDZO DOBRZE KOCHANA ZA KILKA LAT TWOJE NOWO NARODZONE DZIECKO BĘDZIE ZARABIAŁO NA CZYJĄŚ EMERYTURĘ !!!!! ZUCH DZIEWUCHA Z CIEBIE

Gość muszira
Widocznie słabo się zabezpieczaliście. Przy dwójce dzieci i skoro nie planowaliście kolejnego, powinniście stosować najpewniejsze metody.

Gość _Julita_
Tak prezerwatywa. Kuźwa ja nawet nie wiem czy pękła czy co? Nic nie czułam! campari34- to nie jest śmieszne!!!

Gość _Julita_
Ogólnie zawsz biore tabsy ale teraz robiłam przerwę w ich braniu.

NO WIEM ŻE NIE JEST SMIESZNE WEŹ ŻE SIĘ OGARNIJ I CAŁA NA PRZÓD TRUDNO STAŁO SIĘ WYCHOWUJECIE JUŻ 2 TO I 3 WYCHOWACIE PO KIEGO PISZESZ NA KAFE O DOBRE RADY

Gość BeBeauty81
a mąż jak zareagował na wieść o powiększeniu rodziny? W jakim wieku masz dzieciaczki? Ja rok temu też byłam w szoku jak zrobiłam test, ale to była moja pierwsza ciąża.

Gość _Julita_
Pisze bo miałam nadzieję, że któraś dziewczyna miała podobnie i myślałam że mnie pocieszy:O

Gość _Julita_
Mąż heh. Najpierw się zaczął śmiać i powiedział, że to nie prima aprilis (czy jak to się tam pisze) a później jak się zorientował, że ja nie żartuje to mnie przytulił i powiedział, że będzie dobrze. Ale widze, że jest w lekkim szoku. 3 lata 10 miesięcy i 19 miesięcy.

Gość BeBeauty81
Julita będzie dobrze:) Powodzenia.

Gość ja bym usunęła.
pomysl jak przytyjesz, ile kasy wydacie, jak będzie wyglądało twoje zmasakrowane porodem ciało fuj

Gość mam jedno pytanieeeeeeeeeeeeee
Ostatnia wypowiedz-szkoda gadac. ZALOSNEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

Gość _Julita_
do ja bym usunęła.- to jak będziesz w ciąży to usuń! Ja aż tak załamana nie jestem ale wiem jedno załatwiam sobie podwiązanie jajowodów. A o nasze finanse się nie martw, mamy z czego żyć. Mi chodzi bardziej o to jak dam rade fizycznie i psychicznie.

ja bym usunęła - rodzilas?? nie rozumiem jakie zmasakrowane cialo?? do autorki, skoro macie juz 2 to na pewno masz ubranka itp. plus doswiadczenie;) bedzie dobrze

Gość _Julita_
campari jeszcze nie wiem ale jak się czegoś konkretnego dowiem to dam znać.

Gość karola29
Chciałam tylko napisać na pocieszenie że moja znajoma ma 3 córki: czerwiec 2007, wrzesień 2008 i październik 2009 więc nie jesteście w najgorszej sytuacji A jeszcze takie pytanie: nie sprawdzacie za każdym razem czy gumka jest cała? w razie czego są zawsze tabletki po stosunku które zabezpieczają przed zapłodnieniem ale gdyby doszło do ciąży to jej nie usuwają

Gość _Julita_
Nie chodzi o ciuszki itp. Nie jesteśmy ubodzy, nie o kase chodzi. Poprostu jestem chyba jeszcze w szoku. Ciekawe jak córeczki zareagują.

Gość muszira
Za pieniądze dużo lekarzy to zrobi, wystarczy że się dowiesz jaki lekarz aborcje wykonuje za kasę - taki i podwiązanie zrobi byle kasę dostał. Właśnie chciałam ci doradzić podwiązanie, ale widzę że sama również o tym myślisz - to najlepszy sposob.

Gość _Julita_
piszesz o tabletkach 72 h?? Nie sprawdzamy, nawet mi to do głowy nie przyszło bo ja zawsze biore tabsy anty i od września mam przerwe, tzn we wrześniu wzięłam ostatnie opakowanie

Gość matczyna reka
Autorko dasz rade zobaczysz :) nie taki diabel straszny,wazne ze masz oparcie w mezu,ja mam 4 dzieci i szczerze mowiac nie narzekam,4 dziecko tez z poslizgu ;) i balam sie jak to bedzie,rowniez nie chodzilo o finanse tylko o sam fakt,ale dalismy rade maly ma juz 2 latka a ja znowu pracuje i uwierz mi jest dobrze,powiem Ci ze jestem bardziej zorganizowana niz wtedy gdy mialam dwojke dzieci.Zycze Ci powodzenia pozdrawiam.

Gość _Julita_
Dziewczyny a czy to podwiązanie daje milion procent na to że w ciąze nie zajde??

Gość hehebhe
ja mam 5 i jakos daje rade ...glowa go gory bedzie dobrze :)

Gość NowoRoczna
Julita-w jakim wieku masz dzieci? Ja bym sie teraz cieszyla na wpadke..Bo nie musialabym podejmowac trudnych decyzji :P? Po odstawieniu tabletek szybko sie podobno zachodzi.. A co do antykoncepcji.Znajoma tebletki Microgynon brane regularnie 4 lata plus guma..2 tyg temu test pozytywny, Nie wyjasnione sa wyroki Boskie :)

Gość karola29
Z tego co mi wiadomo to podwiazanie jest bardzo skuteczne ale zawsze jakiś mikro procent ryzyka zostaje, ale naprawdę też o tym myślę więc gdy załatwisz kiedyś podwiazanie to napisz tu na kafe. Wiem że podwiązanie kosztuje chyba 300 euro w Niemczech, zupełnie legalnie.

Gość _Julita_
pisałam już 3 lata 10 miesiecy i 19 miesiecy. Napisze ale musze się upewnić że to dobry lekarz i że dobrze to zrobi.

Gość _Julita_
Ja już uciekam się położyć. Dzięki dziewczyny za rady i słowa otuchy. Dobranoc. Ps. dam znać od czasu do czasu co u mnie.