Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Julita_

Znowu w ciąży!!!

Polecane posty

Gość _Julita_
Witam Wczoraj byłam u gina, zrobił mi usg i jestem w 8 (termin mam na 22 sierpnia) tygodniu ciąży.......bliźniaczej!!! Poprostu jestem ciężkim szoku. Nie dość, że ciąż nie planowana to jeszcze bliźniaki! Chyba się zastrzele. Tak sobie myśle że to chyba sen i zaraz się obudze:O

Gość _Julita_
przepraszam za brak liter w wyrazach ale dalej się trzęse

Widocznie tak miało być ;) Spokojnie.. ;) Dzieci urosną do czas kiedy urodzisz i będziecie mieli wesołą gromadkę. Początki są zazwyczaj trudne ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) Sama po raz drugi zostanę mamą. Nie byłam u gina jeszcze bo ostatnia @ była 3 grudnia a test zrobiłam 31 i wynik był pozytywny więc mineło 5 tygodni więc chyba za wcześnie na wizytę u gina. Obie ciąże były planowane więc bardzo się ciesze ;) Powodzonka raz jeszcze ;D

Gość _Julita_
no co zrobie? Nic! Pokocham nad życie tak jak moje dwie księżniczki:) Boziu 4 dzieci to faktycznie będzie nam wesoło. Ale wieie co? KOCHAM ICH JUŻ NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE!!!

Gość Marikade
Julita czytam Cię od początku i sama jestem na szoku:) Cóż powiedzieć gratulacje! Niedługo będziesz miała wesołą czwórkę w domu; ponoć po tabletkach to nic dziwnego:> a co na to mąż?

Gość 8 tydz i dopiero test robisz?
Cos tu nie gra a do tego bliźniaki juz widać. Prowo

Gość pewnie, zę prwo
Nic mnie w tym tak nie upenia jak ten infantylny tekst z 22:10

Gość _Julita_
Jaki test dopiero?? Test robiłam 26 grudnia! A kiedy ma być wiadać, że to bliźniaki? To "już: 8 tydzień. Ja chodze do dobrego ginekologa, który ma dobry sprzęt więc usg wiarygodne. Jakie prowo?? Ale mniejsz o to. Mąż, heh. Śmiał się i mówi że przydałoby się żeby to byli chłopcy bo mamy już dwie córeczki:)

Gość Rich tea
Dla was wszystko jest prowo :O:O jak prowo to nie czytajcie :O Autorko przeczytałam cały topic i gratuluję ci tego szczęścia nie każdy może mieć bliżnięta gratulacje :)

Gość _Julita_
Dzięki. Powiem szczerze, że skoro ciąż nie była planowana i nas zaskoczyła to to że to bliźniaki jest mniejszym szokiem niź to że wogóle znów jestem w ciązy. Nawet jak już wiedziałm, że jest w ciąży to tak sobie pomyślałam, że jeszcze tego brakuje żeby się okazało że to ciąża mnoga. Tak, tutaj na kafe dla niektórych wszystko jest prowokacją.

Gość _Julita_
*ciąża *jestem

Gratuluję :) będzie Ci ciężko na pewno ale dacie sobie z mężem radę

Witajcie. Też ciąża była zaskoczeniem, bo jak chciałam mieć drugie dziecko i nie zabezpieczałam się, to nic nie wyszło przez tyle lat. A teraz, gdy już dałam sobie spokój, bo 40 skończyłam, to okazało się, że jestem w ciąży i do tego zabezpieczałam się :) Tak bywa. Mam już 15 letniego syna, ale nie mogę doczekać się narodzin maleństwa. Pozdrawiam.

Gość _Julita_
Julietta40 gratuluję upragnionego dziecka:) My jakoś musimy sobie dać rade bo co zrobimy. Na początku będzie ciężko ale z czasem lepiej.

Gość _Julita_
a tak wogóle to mój M chyba zwariował ze szczęści bo już imiona powymyślał, heh

Gość _Julita_
Hej. Chciałam tylko napisać, że czuję się dobrze. Właśnie zaczęłam 15 tc:) Moje dziciaczki rosną w brzuszku zdrowo:) Pozdrawiam

Gość no co ty, takie dziecko
a znasz już może płeć dzieci, fajnie by było gdyby był jakiś chłopczyk w rodzinie, wiem jak to tatę cieszy;) Powodzenia!

Gość ElficaLwica
Gratuluję :)