Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybka Marysia

Sukienka na sylwestra czy się nadaje

Polecane posty

Gość maturks4
Fakt; zdecydowanie za drogo!

Gość Rybka Marysia
Mąz mi taką dał w prezencie, kosztowała mniej, jak zobaczyłam tę cene też ssie przestraszyłam. Teraz mam dylemat czy iśc w niej na sylwestra :-)

Gość sffagggggggggggggggg
ładna, ja bym zestawiła ją z czarnymi dodatkami, z jasnymi będziesz wyglądac jak własna ciotka;)

Gość WERA36
Uważam, że możesz w niej iść na Sylwestra, moim zdaniem będą pasować srebrne dodatki: kolczyki, buty itp, ale rajstopy cieliste, pozdrawiam

Gość ja bym w czyms takim nie
poszla, a cena nieadekwatna do wygladu sukienki.

Gość Rybka Marysia
No właśnie te dodatki do tego koloru nie wiem jak dobrać. Tutaj ona wygląda na granatową a w rzeczywiścości jest bardziej w kolorze ciemnej zieleni morskiej. Tak myślałam o czarnych lub srebrnych dodatkach Wiesz "miła jak zawsze" idą na sylwestra w lokalu więc boje się żebyj jakiejs gafy modowej nie strzeliła ;-)

skoro juz taka sukienke masz to w niej idz, mysle, ze dobre beda jakies czarne lub srebrne dodatki, ale jakies bardzo skromne dlatego, ze sukienka ma zdobienia przy dekoldzie...ale na tej stronie ktora wkleilas naprwde cena jest duza jak za taka sukienke...w zyciu bym tyle nie wydala na sukienke....no chyba ze bym zarabiala kilak razy weicej niz teraz :p

Gość hihihihihihihihihahaha
taka pospolita

szczerze? okropna.. nie podoba mi się. Jakby dali mi ją za darmo to i tak bym w niej nie wystąpiła na sylwestra ale każdy ma inny gust! :) pozdrawiam

Gość Rybka Marysia
No proszę:-) , ja też zmykam w niebieską pospolitą koszulkę :-))) Dobranoc dziewczynki, dzięki za poradę :-))