Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 28

Sex z byłym pasierbem

Polecane posty

Gość Monika 28

Spotykałam się przez krótki czas z pewnym facetem, ale on powiedział, że musi wyjechac zagranice na kilka dni i na ten czas jego syn miał zamieszkac u mnie, ale jak pojechał to okazało się że zostaje tam na stałe i już nie wróci. Jak jego syn się urodził to on miał 18 lat wiec całe życie traktował syna jak 5 koło u wozu i w końcu się go pozbył. 2-3 dni po tej wiadomości wylądowałam z (byłym już) pasierbem w łózku i od tamtej pory (czyli od prawie pół roku) mieszkamy razem i żyjemy w pewnym sensie jak para (bo spisuje się może nie jakoś super ekstra rewelacyjnie, ale jak na swój wiek naprawde całkiem nieźle w te klocki). Dodam, że wcześniej jak byłam jeszcze razem z jego ojcem to z młodym oczywiście absolutnie do niczego nigdy nie doszło, nawet do pocałunku. Ja mam 28 lat, on 16. Co o tym sądzicie? Nawet jak ktoś ma zdanie negatywne o tym to prosze o normalny komentarz bez wyzywania mnie od kurw i dziwek.

Gość zxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
fajna prowokacja

Gość Tamara...
ale Ci się dziecko nudzi, a jutro trzeba iść do skoły, masz już lekcje odrobione??

Gość ndfkbg
do skzolyy idzie sie 3...

Gość autorko przecież już
wiesz jako dojrzała kobieta że nie ma nic lepszego jak seks z dzieckiem:D tak cię stwórca stworzył i musisz z tym żyć:P a swoją drogą podałaś wiek 16 lat to tak z mocy prawa:D ale nie wiem czy doczytałaś że w relacjach rodzinnych nie spokrewnionych taki czyn może być uznany za pedofilie:D wszystko zależy od młodego -czy starą dupe chce czy niezły hajs:D:D

Gość Monika 28
No tak typowo polskie-jak coś komuś się w życiu nie przytrafiło tzn że jest to prowokacja. Gdyby to była prowokacja to bym napisała, że wyszłam bogato za mąż tylko po to żeby sie rozwieśc i zabrałabym jego syna jako młodego kochanka, a ten 16 latek miałby 25 cm i był najlepszym facetem w łózku jakiego w życiu miałam. Ale nic z tych rzeczy nie napisałam. Ale jeśli ktoś nie wierzy to może sobie całkiem darowac komenty. Pozdrawiam

Gość bam bam
i co, utrzymujesz go, pierzesz skarpetki i chodzisz na wywiadowki?

Gość Monika 28
Na wywiadówki nie chodze, ale jeśli chodzi o codzienne sprawy to razemy gotujemy, pierzemy, sprzątamy itd.

Gość bam bam
nie stac ciebie na mezczyzne zadnego tylko dzieciaka wychowujesz?z jego strony to fajnie na pewno ale za pare lat bedziesz po 30tce i sobie pojdzie do mlodszej

Gość bam bam
nie stac ciebie na mezczyzne zadnego tylko dzieciaka wychowujesz?z jego strony to fajnie na pewno ale za pare lat bedziesz po 30tce i sobie pojdzie do mlodszej

Gość Monika 28
A czy ja gdzieś napisałam, że to mój chłopak na poważnie i planuje z nim ślub? Po prostu mieszkamy razem. Jak idzie gdzieś na impreze z kolegami/koleżankami i chce jakąś poderwac to nic mi do tego.

Gość bam bam
to tylko mu zazdroscic pompuje dorosla kobiete ma gdzie mieszkac co jesc i zadnych zobowiazan jak jeszcze powiesz ze dajesz mu kieszonkowe to tez chce zebys mnie przygarnela :)

Gość Monika 28
Jego ciotka troche dorzuca drobnych na jego utrzymanie. Jeśli chodzi o kieszonkowe to nie dostaje tak, że np co miesiąc 100 zł tylko jak potrzebuje na jakieś ubranie albo coś takiego to mu daje kase.

Gość bam bam
tez bym tak chcial

Gość onyxxxxxxxxxxxx12
dyskusja mija sie z celem -wkle swoja fotke, wowczas ja np. przeanalizuje psychicznie pewne sprawy. inaczej dyskusja mija sie z celem.

Gość Monika 28
"wkle swoja fotke, wowczas ja np. przeanalizuje psychicznie pewne sprawy" Taaa czyli sobie strzepisz...

Gość Monika 28
Ktoś jeszcze jakąś swoją opinie doda?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx111111111111
roznica wieku ci nie przeszkadza?ja mam22 i jak dla mnie chłopcy w tym wieku to tylko chłopcy i tyle a ty z nim sypiasz??nie ma innych tylko dzieci?co on ma w głowie?pracujesz na niego czy tatuś przesyła kase?

Gość Monika 28
Skoro zachowuje się całkiem dojrzale i jak pisałam wcześniej w łóżku może nie jest jakoś niewiadomo jak zajebisty, ale jak na swój wiek daje wystarczająco rade, a poza tym ekstra mi się z nim na codzień gada. A w pewnym sensie sama moge dzieki temu troche sie odmłodzic (co nie znaczy ze czuje sie staro).