Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruuupert

Chyba nie kocham żony

Polecane posty

Gość Ruuupert
tym podszywom chyba wali z dekla ja tylko mam w dupie żone a oni się podszywają

Gość Ruuupert
ale ona mi nie da odejść, będzie mnie przesladować,wydzwaniać, pozywać do sądu, mam 3 dzieci. Dodam tylko że zaplanowalismy jedno

Gość Ruuupert
❤️ ;) a kochanka jest bezpłodna i wreszcie nie będę musiał wyciągać przed wy tego nie rozumiecie ale to męczarnia jak cholera

Ciżęzko domyślić sie które wpisy sa Twoje a które piszą podszywy.... Widzisz w takim przypadku brać pod uwagę dobro dzieci ... Sa równieżTwoje... I nie mozesz mowic ze planowałes/planowaliscie tylko jedno bo uprawijąc z nia sec musiałes brac pod uwagę mozliwość zajscia w ciążę.... Niewiem co mam Ci napisać... Smutna sprawa ale rozumiem .... Walcz o swoje szczescie!

Gość Ruuupert
wrobiła mnie w dzieci, w ślub,to tarantula nie kobieta

podszyw, podszyw nie umiesz kurwa nicka zarezerwować? to nic trudnego. Sorry. Nawet mi się czytać tego nie chce i się kurwa domyślać który to prawdziwy a który nie. Ja pierdole... :)

Gość Ruuupert
ja jestem prawdziwy ja kocham inną kobietę bo nie mam z nią dzieci i wieczorami możemy pograć w chińczyka albo w makao

Gość normallka
miłośc wygasa poprostu tym którzy nie umieją o nią zadbać takich historii jest wiele może Ci się znudzi kochanka szybko a może nie i odejdziesz marnując życie wielu osobom radziłabym mieć kochanke dalej i tak to ciągnąć bo w końcu i kochanka Ci się znudzi < nic nie trwa wiecznie>, a chociaż rodzinę uratujesz

Gość Ruuupert
mówiłem ,że jeszcze jedna ciąża i kark jej skręce ale miała to w dupie

No słuchaj Kolego jakbym usłyszała taki tekst od swojego meża to predzej ja bym mu skeciła ten kark ...:))

Gość vin wineeeeeeeeeeeeee
nie lubi sie całowac? jak prostytutka one tez sie nie całują... okropne..wspolczuje..

Gość Ruuupert
musiałem wyjść na chwilę, tu roi się od podszywów, ale jedno było w planach, jak zaczynałem się oddalać to dziwnym trafem zachodziła w ciążę

Gość hihihihihihihihihahaha
nie wspóczuj, sam se taką wybrał

Gość mikooo
podobno zony to są jak prostytutki

żony? nie tylko kiedys jak w 100% kazdy sie zenił to tak.. ale dzis? jak jest wolnosc związku? ale mnie jako psychologa ciekawią zachowania ludzi. I to ze nie lubi pocałunków..to jakas nienormalna.

Gość Ruuupert
chyba nie kocham żony bo jak myję zęby to boli mnie dwójka górna a moja mama powiedziała że jej wróżka powiedziała że jak syn ma takie dolegliwości to znak żony nie kocha

mikoo no dzięki, ja jestem żoną... Ale wiecie co? też nie lubię się całować... to znaczy, nie lubię z języczkiem bo.. sama nie wiem czemu? jakoś mnie to nie rajcuje.. ale reszta jest ok :P chyba... tak myślę.. nie ważne... czy jestem złą żoną??? Jak to "dziwnym tram zachodziła w ciązę" ile macie dzieci?

jak zwykle pierdoły piszecie.

Gość Ruuupert
wy jesteście bez mózgu nie odrurzniacie prawdziweg ja od tych cieni ja jeden jestem w ty świecie prawdziwy to ja nie kocham chyba żony wprawdzie biorę od niej kasę i żrę jej jedzenia no ale to warunki lokalowe tak mie oszukała na tych dzieckach że szkoda gadać ja wkładałem on jęczała dalej dale szybcie szybciej a tera mi gada że z tego dzieci som

Gość vksdmgklmer
ej, ale czemu sobie nie dasz na czarnym ?:O

Gość Ruuupert
ja zaglądam a co ToZnowuJa masz ochotę na żonkosiów