Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njket nfrvfcjvcf 43n58yt6

świadkowie jechowy :((( zepsuli mi wigilje!!!! ;((((((

Polecane posty

a wiec tak co roku spedzam w domu wigilje, poznalam mojego chlopaka juz dawno jestesmy ze soba prawie dwa lata . po trzech miesiacach jak byslismy ze soba powiedzial mi ze jest jehowym... ja juz wtedy bylam w nim zakochana... nie wiedzialam ze ta wiara jest taka nienormalna!!! ja mu od poczadku mowilam ze nigyd w zyciu nie bede w tej glupiej wierze on o tym wie powiedzial ze on jest katolikiem ze sie ochrzsci, ( u niego w rodzienie jest tak ze matka to jehowa a ojciec katolik) on co roku prawie jezdzi na wigilije do ciotki z ojcem i rodzenstwem ale nie dziela sie oplatkiem, w tym roku ich nie zaprosili zeszta moj chlopak teraz zachorowal mial ciezka operacje i musi przebywac w domu, bardzo chcial ze mna soedzic wigilje , ja mu mowilam ze ja w domu chce spedzic , on mnie bardzo prosil zebym przyjechala dzien przed wigilja powiedzial ze jego siostra z chlopakiem robi wigilje to akurat prawda i zaprosila mnie i jego a na drugi dzien ja przyjezdzam do niego( on jest z poza mojego miasta) a jego siostra mowi do niego jak wychodzil po mnie ze jej chlopak musil isc do pracy i nie zrobi woigilij, bylo mi smutno, powiedzialam zeby ubrak choiinke , wiec poszlismy z takich choinek malutka wycielismy i wzirelismy do jego domu, a jego matka zaczela sie wydzierac ze choinka do zabobony ze to jest glupie ze oni nie obchodza swiat , moj chlopak wyszedl do lazienki a ta zaczela wrzeszczec na mnie ze kiedys zmądrzeje i ze jak bedwe w ich rodzienie to nie bede obchodzic swiat no kurwa mac wydaralam sie tez na nia i powiedzialam ze zawsze bede katoliczka nigdy nie bede jechowa ,i pyta co moj chlopak mi powiexzial ja mowie ze poiwiedzial ze jest katolikiem i ze bedzie spedzal swieta ja sie rozplakałam wyszlam stamtad wybiegalam a moj chlopak za mna a ta sie jeszcze darla na mnie ze placze, on ją nawyzywal zeby sie odczepila odemnie, poszlismy do jego babki na wigilje przed tym podzielismy sie oplatkiem oczywiscie, i tam jadlam pierogi ruskie tylko!!!!!!! jego babka katoliczka tara juz chyba nic innego nie mogla przydzac, nigdy nie jadlam pierogow ruskich w wigilje, zadnych potraw nie bylo.... masakra totalna chcialam ciagle do domu ale moj chlopak mowil ze chce ze mna spedzic swieta ja tez z nim chcialam ale brakowalam mi tego wigiljnego stołu, na drugi dzien w boze narodzenie juz naprawde chcialam jechac do domu ale niestety busy nie kursowaly, jego rodzicie caly czas sie klocicli przez cala noc wyzywali bo on ją zdradza to byl koszmar najgorsze swieta jakiespedzilam, i on do mnie jeszcze ze jego matka mu mowila ze wierzy w demony ze gdzie s tam istnieja ze kogos nekaja takie rozne glupoty mi gadal ze matka mu mowila myslalam ze pierdolne!!!!!! klocilismy sie o te wiary, teraz w trzeci dzien swoiat udalo mi sie wrocic do domu, i ja sie zastanawiam co j a mam zrobic, kocham go bardzo !!!!!!! powiedzialam mu ze ma sie zastanoawic czy bedzie katolikiem on powiedzial ze tak ze ochrzsci sie, ja powiedzialam ze sie boje ze bedzie zmienial kiedys te wiare on powiedzial ze nie bardzo mnie kocha....... ja nienawidze jego rodziny oni sa nienormalni !!! ja dopiero w te swieta sie dowiedzialam co znacza te swiadkowie jehowy to jest chore co oni robią jakis koszmar:((((((( ja niechce takich tesciow, ale kocham go bardzo, powiedzialam ze jak bedzie jehowym to koniec z nami, on powiedzial ze katolik, co o tym sadzicie?

Gość dlatego wlasnie swieta
spedza sie w domu i NIE JEZDZI sie do OBCYCH LUDZi !!!! NIECH TO BEDZIE NAUCZKA DLA CIEBIE NA CALE ZYCIE !!!!!!!!

ale ja go znam juz 2 lata planujemy slub,... tylko boje sie teraz

nikt wiecej sie nie wypowie???

Gość rydy_BOY
nie wierz w to ze on sie ochrzci... nie wierz, ze jego rodzina Cie kiedykolwiek zaakceptuje... nie wierz, ze bedzie normalnie... nie wierz, ze bedziesz miala z nim nrmalne tradycyjne Swieta... nie wierz w demony... nie wierz w choinke... nie wierz w Mikołaja.

Gość prostactwo ciemne
dlaczego kurwa wymagacie od niego ,żeby się ochrzcił?

Gość n----------a
infantylna bladź - spierdalaj, sam sobie akceptuj zdrady, darcie mordy i wiare w demony tepaku pierdolony!!

ja naleze do sekty zielonych my placimy dziesiecine pastorowi i oddajemy sie mu analnie

Gość normallka
ale ty jesteś żałosna zostaw człowieka w spokoju albo może sam w końcu zmądrzeje