Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania blądyneczka

moje foto do oceny, co o mnie myslicie?

Polecane posty

Gość ania blądyneczka
ładna jestem?:)

Gość fuckinokay
boże, ale mnie wkurwiają takie tematy "jadna jestem' "foto do oceny" "co o mnie myslicie" po co wam to kurwa? zeby sie dowartosciowac. a myslisz kurwa, ze z takim ryjem ktos ci powie, ze jestes ladna?

Gość ania blądyneczka
ojej czemu tak ostro od razu :( tylko spytałam co myślicie o takiej twarzy, ja sie sobie podobam,szczegolnie moj piekny makijaz oczu :)

Gość ciekawska hela
jeśli to faktycznie twoje zdjęcie to brak ci gustu

jak dla mnie za cienkie brwi - to rpzede wszytskim. No i usta powinnas malowac na inny kolor nie taki jasny, a poza tym ok :)

,,tylko spytałam co myślicie o takiej twarzy, ja sie sobie podobam,szczegolnie moj piekny makijaz oczu '' no i po tym zdaniu sie wydało że to prowo;)

Kurwa, jaki ryj! Tona makijażu, morda jak u lalki Barbie... Do tego masz kurwiki w oczach i głupio ci z nich patrzy. Zresztą, pisze się BLONDYNECZKA, a nie blądyneczka, kretynko niedorobiona!

Gość ania blądyneczka
miła jak zawsze, ty sama jesteś provo :O moj makijaz mi sie podoba, ale moze faktycznie cos zle robie i chcialam sie dowiedziec co ludzie obiektywni, kotrzy mnie nie znaja mysla :)

Gość rydy_BOY
Mi się nie podobasz, mam 24 lata, jestem przystojny i fajny. BTW, nie lubię tak ostrych makijarzy u kobiet...

troszke sztuczno tu wygladasz...wlosy..makijaz...cos jak by za duzo tu bylo

Gość wkurzona i zniesmaczona
moim zdaniem gdybyś była troszkę chudsza to ładniej byś wyglądała

Gość jhvhgfchfjknmjk
jest ladna, ma fajna fryzurke, tyle, ze troszke za duzo jest jej cialeczka

Gość ania blądyneczka
w sumie moi znajomi uwazaja,ze nie wygladam zle i wydaje mi sie,ze nie musze chudnac, bo teraz mam zaokraglone ksztalty sexi :)

Gość jhvhgfchfjknmjk
mila jak zawsze--------------spojrz na siebie, nie musisz pokazywac przodu twarzy zeby stwierdzic bankowo ze jestes paskudna

Gość ciekawska hela
przesadny makijaż, za dużo ozdób (wieś tańczy i śpiewa), zbyt jasny kolor szminki i ten prostacki wyraz twarzy...mało inteligentne spojrzenie, taka typowa ekspedientka ze stoiska mięsnego plus za gładką cerę to moje obiektywne odczucia

Gość jhvhgfchfjknmjk
a mi sie wydaje, ze tu jakas glupia lafirynda wkleila zadjecie nie lubianej rpzez siebie dziewczyny

Gość ania blądyneczka
to naprawde moje zdjecie, chcialam obiektywnej oceny, bo znajomi nie mowia szczerze bojac sie,ze sie obraze :(

Gość ciekawska hela
skoro to twoje zdjęcie to zmień podejście do życia na mniej cukierkowate, nie obwieszaj się jak choinka, prostota i naturalność jest piękniejsza od przepychu, sprawiasz wrażenie słodkiej idiotki, zrób coś z tym, jeśli potrafisz

Gość w dupkę
1. tragiczne brwi- chudszych sie nie dało? 2. zbyt mocny makijaz na oczach, rozumiem ze miąło byc smoky ale to Ci bardzo pomniejszyło oczy, mysle ze powinien byc jasniejszy na gornej powiece i wogole na dolnej albo tylko w zewnętrznych kącikach. 3.blado błyszczący róz na ustach wygląda kretynsko, szminka powinna byc albo ciemniejsza i napewno nie rózowa, albo wogóle. 5.ładna cera 6. za duzo ozdób (kolczyki i inne duperele) Ogólnie rzecz biorąc wyglądasz jak taka typowa wiejska laska pracująca w warzywniaku. Chyba powinnas zejsc z tonu z makijazem i dac choc troszeczke odrosnąć brwiom. Kiedys tez sie dosyc mocno malowałam, oczy na czarno duzo wszystkiego itd. ale po pewnym czasie umęczyło mnie ciągle zastanawianie sie co z moją buzią, czy sie nie rozmazałam itd a tak to przestałam malowac oczy, tylko jak gdzies wychodzę np na impreze, buzie na codzien tylko posmaruję podkładem i mam spokoj, moge sie swobodnie wygłupiac z chłopakiem nie martwiąc sie o pokruszony tusz a jak mnie deszcz złapie to nie musze sie martwic ze ktos zobaczy moje inne oblicze. naturalnie jest lepiej:) Masz w miare ładną buzie wiec nie katuj jej tak.

Gość mała słodziaczka
Faktycznie brwi teraz nie nosi się takich cienkich, i racja - bo dziwne są, I błyszczyk za mało naturalny i włosy pewnie po miesiącu odrost czarny. No i jakaś pulchna chyba jesteś. Ale ostatecznie jakbym była twoim chłopakiem to bym się nie wstydziła.