Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masacraaa

to dziwne i dla mnie niezrozumiałe, wescie cos poradzcie !!!

Polecane posty

Gość masacraaa

Otóż tak jestem osobą bardzo towarzyską dosyć smiałą w kontaktach z tym że widzę iż dziewczyny wolą takich wymuskanych z ryja ("przystojnych") z małym poczuciem humory dodam że jestem nawet ponad przecietnym z tym że mam trądzik w stopniu powiedzmy średnim. Kobiety chociasz mnie bardzo lubią jak twierdzą to zawsze mają jakąś wymówke aby sie nieumówić na taka formalną "rantkę" pozatym kontakt z nimi w 100% ok i kazda twierdzi zebym dal sobie spokuj z ta moja obsesja na punkcie "gęby". I tu pytanie bo wszystkie dziewczyny tu i nietylko twierdzą że lubią "chopów" odważnych i z poczuciem humoru tzw do różańca i do tańca a chcę zaznaczyć że taki jestem i gówno prawda, widze ludzi i palant sztywniak rozmowe prowadzi kwadratowo a laske ma jak talala asz mi zal . Dodam że mam prawie 23 lata i chyba sie pogrązam !! Weście się wysilcie prosze i coś poradzcie odpowiedzcie etc >>>

Gość moze twoje poczucie humoru
jest dosc ciezkie?

Gość Proponuję zacząć od
SŁOWNIKA

Gość masacraaa
hmm powiedzmy że jestem takim "lachenowym" gosciem lubie sie wygłupiać w granicach rozsądku a moje poczucie humory nie jest ani cięzkie ani nic z tych żeczy jak chce powiedzmy zabłysnąć to każdemu się japa uśmiecha. Dodam że żadne sadomaso rżnięcie nienormalnego etc nie wchodzi w grę !!

Gość masacraaa
Tak wiem że nie jestem polonistą i pisze to w pośpiechu no wybaczcie...

Gość dobra.afavavov
dobra tylko powiedz jakie masz chlopie pytanie

Gość dobra.afavavov
a skad ty jestes? bo znam kogos przypominajacego Ciebie, tylko z reguly wypowiada sie bardziej inteligentnie

Gość co to jest lachenowy
gość? to co piszesz jest dziwne i dla mnie niezrozumiałe!!! weź coś poradź

Gość masacraaa
No czy faktycznie ten trądzik to tak ważna sprawa. A ważniejszą kwestią jest czy dziewczyny lubią mężczyzn takich do wszystkiego gadka szmatka etc czy prawda jest taka ze musi byc wyłuskany i niekoniecznie mieć gadkę szmatkę tzn taki poważny i przewidywalny, bo ja jestem osobą dosyc nieprzewidywalną i temperamentą

Gość masacraaa
dobra.afavavov czy to ważene skąd jestem województwo mazowieckie wam wystarczy :P wiem że wypowiadam się chaotycznie ale ciężko mi przekazać co mam na myśli, czuje.

Gość dobra.afavavov
no ale zadaj pytanie, bo ja tego nie rozumiem. chodzi ci o tradzik? juz wiem, ze nie jestes moim znajomym :D dla pocieszenia powiem ci, ze moj kumpel jest dosc malo przystojny, tez ma tradzik, tez ma 23 lata, ale leca na niego prawie wszystkie dziewczyny, bo ma w oczach to cos

Gość co to jest lachenowy
już wiem w czym tkwi Twój problem-nie słuchasz co kto do Ciebie mówi :s

Gość masacraaa
możesz rozwinąć swoją wypowiedź chodzi ci o gesty niewerbalne? bo to co ktoś mówi rozumiem i czasem zdaje mi się że ta druga osoba także jest zainteresowana moją osobą.

Gość dobra.afavavov
chodzi mi o jego spojrzenie. On niesamowicie patrzy. Brzydal z niego, ale jaki uroczy. Az chce sie za nim biec. No po prostu sliczny brzydal. postaraj sie spojrzec na jakas dziewczyne tak jakby byla dla ciebie 8 cudem swiata. Kobiety to lubia. Te magie w oczach

Gość ....ggg....
Ja lubie miłych facetów z fajnym poczuciem humoru. ALE nie lubie frustratów a od ciebie zazdrość czuć nawet przez monitor

Gość julian z madagascaru
hmm dzięki za poradę :) chociaż wątpię aby moje spojrzenie było "zabójcze" ale na pewno tego spróbuję, a czy za duża doza odwagi i sprowadzaniu prawie wszystkiego do śmiechu to problem w zdobyciu tej wymarzonej i jednocześnie pierwszej partnerki?

Gość ....ggg....
dobra.afavavov - no właśnie facet nie musi być przystojny, właściwie im mniej przystojny z twarzy to lepiej. Weźmy taki przykład np. Nicolson jest brzydki jak noc a miał zawsze miliony fanek w każdym wieku. Wiadomo są kobiety które wolą typ urody ala Legolas ale generalnie lubimy tą waszą brzydotę :P, bo jest pociągająca

Gość dobra.afavavov
to zalezy od osoby. Ja np. nie lubie sprowadzania wszystkiego do smiechu bo to dla mnie niepowazne, ja chcialabym zeby moj partner umial byc powazny. Zbyt pewnych siebie tez nie lubie, ale to tylko moje skromne zdanie. ggg- zgadza sie, nie ma nic bardziej seksownego niz brzydal z tym 'czyms' za ktorym lataja Sliczne babeczki :) Generalnie to chyba malo jest naprawde brzydkich facetow. Przeciez plusem tego swiata jest, ze jedna osoba ma taki gust, a druga zupelnie inny ja tam brzydali lubie :D

....ggg..... co do zazdrości muszę powiedzieć Ci że się mylisz nie jestem tyle zazdrosny co może wprowadzony w błąd, zakłopotany bo każdy mówi że nie śmiały niema kontaktów i dlatego nie ma dziewczyny otóż nie zgadzam się z tym mam kontakty jestem śmiały tylko denerwuje mnie to że dziewczyny szukają ideału a nie dostrzegają go, oczywiście pomijam wygląd chociaż dodam że jestem całkiem przystojny tylko trądzik mnie szpeci trochę. Nie traktuje się jako ideału ale charakterem zbiegam się z większością opini a i tak lipa z tego. Nie uważam to jako zazdrość o tych sztywniaków chyba że to jednak to a ja nie dostrzegam tego

Gość ....ggg....
nawet jak to brak pewności siebie, czy nieśmiałość to powinieneś ukryć to przed dziewczyną przynajmniej aż cie polubi i potraktuje to jak słodką wadę. Bo podświadomie dla każdej dziewczyny będzie to coś skreślającego cie jako partnera. Cholera!! to my mamy być zdobywane, to nami macie się opiekować. Macie sprawiać że mamy czuć się bezpiecznie a nie przejmować się że macie trądzik czy jakąś cechę która może się nie spodobać jak jakaś nastolatka...

Gość pp[possksfpvvcc
masz dziewczyne?

Gość ....ggg....
I do licha nie masz się podobać z charakteru większości tylko tej jednej... Kurde na 23lata powinieneś mieć więcej oleju w głowie. Kurcze może to w tobie jest problem a nie w "sztywniakach". Weź się w garść chłopie to chyba czas na to przestać się denerwować że inni wyrywają laski a ty przejmujesz się trądzikiem. Kobiety musi coś razić w tobie. Znajdź to...

Gość Opisz jak
wyglądasz :)

z tematu wynika chyba jasno że nie mam żadnej dziewczyny, a co do wypowiedzi innych dzięki za te parę wypowiedzi na pewno są mi pomocne :) i podniosły mnie na duchu.

Gość Opisz jak
Jaki masz stosunek do kobiet:)

Gość Opisz jak
No wes się opisz bo ja akurat nie mogę sobie faceta znaleść, czuje się brzydka choć inni twierdzą że nie jestem.

no co do wyglądu to tak 1.75m szatyn/czarny włosy ala ten koleś z hany montany :D ten brat :D (zeby była jasność nie oglądam ale mi się kojarzy) zresztą nie winny się nie tłumaczy, zielone oczy ;p i cóż więcej dość szczupły. twarz smukłą średnio wyrażne kości policzkowe.

Co do stosunku do kobiet zawsze miły ze wszystkimi honorami tak jak puszczanie w drzwiach, ściąganie płaszczu etc, zamożny nie jestem ale biedny też nie, pracuję.

Gość Opisz jak
Lubię facetów trochę nieśmiałych na początku by potem mogli się rozkręcić, trochę romantyków ale bez przesady, z tym czymś w oczach.. A zielone oczy mmm ... A co do trądziku zawsze można się go pozbyć

Gość Opisz jak
Zielone oczy mnie kręcą... I lubię jak facet nie wstydzi się swych uczuć . I jest wrażliwy