Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosenka12

sny o seksie z szefem

Polecane posty

średnio raz na tydzien od jakiegos pól roku sni mi się seks z moim szefem. zmeczona jestem tym faktem. w pracy czuje sie skrepowana. nie potrafie patrzec mu w oczy. jak sie mnie pyta o cos, to krece, klamie, zawsze cos spapram. on mnie stresuje. nie moge patrzec na niego. czasem w pracy wyobrazam sobie, ze sie calujemy piescimy. mam 28 lat on 35. jest normalnym szefem, jest dobry dla mnie i dla moich kolegów. stawia sie za nami. te sny mnie wykanczaja. kiedys powiedzialam mu, ze mi sie snil, ale nie powiedziałam, ze znowu sie kochalismy w moim snie. to chore :( od 9 miesiecy jestem z pewnym chlopakiem, ale nie mowilam mu, ze mam takie sny. jak to zakonczyc? i czym to moze bys spowodowane???

Gość stoi-mi
Freud sie klania..masz podswiadoma chec kopulacji z szefem.

Gość sylwia3124536
mialam podobnie - zrobilas laske szefowi, przeszlo. ale on - chcial wiecej. wiec nic nie tracac wybzykalam sie z nim, sny minelyn, on zadowolony, ja mam pryzwoita pensje i jest ok :) bo... odwaznych swiat nalezy!

hahahahha..... no jasne.... do odwaznych swiat nalezy. ale nie sadze, by szef byl mna zainteresowany.

nie, nie jest z nikim. ma trudny charakter. czasem mysle, ze jest gejem, bo taki metroseksualny. ale podoba mi sie 10/10!

o nawet jak dostalam dzis od niego smsa, z zyczeniami swiatecznymi to mi serce walilo jak dzwon!!!!

To może faktycznie jest gejem XD Musisz go wybadać, innego sensu nie widzę, po co to tłamsić w sobie, przeleć go i już :D

Nie mam pojęcia, może zacznij go śledzić, albo dokładniej obserwuj czy nie ma jakiś gejowskich zachowań typu: gapienie się na tyłki pracowników itd. Może poprostu nie jesteś w jego typie i dlatego nie zwraca na Ciebie specjalnej uwagii. Gdybyś mu się podobała, wiedziałabyś to.

Gość rozpalony napalony
heh baby/:D

Gość manianowak2
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, mozna na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych, o róznych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubia kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety erotyzmoczamikobiet.pl

Gość gość
Bumbumshoko ale głupio radzisz ! Znam takie panienki, które prowadzałay się z szefami, w najlepszym razie usłyszały " a czego Ty się spodziewałaś ?" W najgorszym, któru znam: zostawiały męża, wynajmowały mieszkanie, a po dłuższej chwili - traciły romans z szefem, pracę, przyjaciół ... a zyskiwały ..opiekę psychitryczną i pytanie - a czego sie pani spodziewała ? Z szefem... owszem - ale tylko gdy już szefem nie jest !

Gość blue76
Przede wszystkim odrzuć myśl, że mu się nie podobasz... w myśl zasady - "nie ma brzydkich kobiet, jest tylko za mało wódki" ;) - oczywiście żartuję. Serio mówiąc jesteś chyba w nim zakochana, a na pewno nie jest Ci obojętny. Dlaczego więc nie postawić na jedną kartę. Może on też czeka na jakiś gest. Nie musi to od razu dotyczyć sfery intymnej, bardziej codzienności. Zadbaj o niego i sprawdź czy się odwdzięczy. Jak jest przerwa w pracy i nie ma jeszcze kawy to mu ją zaproponuj. Jak ma już kawę to zaproponuj mu mleko do kawy. Właśnie chodzi o to, żeby było przy tym wesoło. Jak ma mleko to zaproponuj mu ciastko do kawy...itd. Resztę pozostawiam inwencji twórczej ;) Życzę powodzenia

Gość gość
A gdzie jest autorko twoja modlitwa przed snem? Święty Aniele stróżu mój ty zawsze przy mnie bądź : i na jawie i we śnie broń mnie od wszelkiego złego , prowadź do woli bożej , do przeznaczenia mego i do kościoła świętego. Amen. po takiej modlitwie , we śnie już nic złego tobie się nie wydarzy.