Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxii22

moj facet masturbuje sie do zdjec innych dziewczyn

Polecane posty

Gość maxii22

moj problem polega na tym, ze jakis czas temu przylapalam mojego faceta na masturbowaniu sie do jakiejs obcej panny z nk. bylo to dla mnie dosc przykre, choc nie mam nic przeciwko masturbacji. sama robie to od czasu do czasu i wspomagam sie wtedy jakimis filmikami z neta. jednak z biegiem czasu zauwazylam, ze moj chlopak bardzo czesto robi to do zdjec jakis laske, nawet tych ktore znamy( w tym moje kolezanki), lub tez do zdjec bardzo mlodych i chudych dziewczyn z malymi piersiami, gdzie ja mam rozmiar stanika D+, ale nie jestem gruba. nie przeszkadzaloby mi gdyby robil to do filmikow, ale jednak zdjecia dziewczyn (nie aktorek) tylko zwyklych dziewczyn, ale z bardzo ladnymi cialami sprawia mi ogormna przykrosc. on zapewnia mnie ze to nic nie znaczy i ze mnie kocha i ze mu sie podbam, ale sexu uprawiamy o wiele mniej niz na poczatku zwiazku:( no i zajmuje mu duzo czasu zeby we mnie dojsc, a czasme w ogole mu sie to nie udaje. za to raczke ma bardzo sprawna:/ co o tym sadzicie?

Gość maxii22
co to kurna znaczy meski facet?

Gość vin wineeeeeeeeeeeeee
lepiej do fotki i marzy o tobie;) niz do filmu gdzie wygina sie jakas durna baba:) fajny facet:) sam szybko dojdzie..ale z toba nie, czeka:)

Gość maxii22
czyli uznac ze to normalka i przejsc obok tego obojetnie?

bo ciebie nie ma:) gorzej..jakbys ty była i tak robił.. widac brakuje mu sexu, normalne;)

Gość drapdrap
a mój robi pamięciówe:P

Gość ....ggg....
on odcina cie od seksu to stosuj jego taktykę, zaspokajaj się sama i tak odetnij go od seksu. Niech zobaczy jak to smakuje 😠

a co to jest pamieciówa? ha myslałam, ze juz wszystko wiem;)

Gość drapdrap
sorry, palcówe:p

Gość maxii22
no ale ja wlasnie jestem pod reka i zawsze lubilam sex a ostatnio popadam w jakies chore kompleksy

Gość Ale to metoda kobiet
od dawien dawna. Facetom potrzebny jest seks, nam to nie :D I tarmoszenie myszek :D

Gość maxii22
no wiec jak? jest oki czy nie jest??

Gość drapaczka
kurcze ja to bym sie strasznie zamuliła gdyby moj tak robił niemoglabym z num chyba byc:-( sama niewiem ale wez zrob jak on robi zaspokajaj sie przy jakims kolesiu z nk i niech twoj zobaczy jak to miło jest

tarmoszenie myszek jest oki:D

Gość pp[possksfpvvcc
moim zdaniem nie jest, widocznie mu nie wystarczasz skoro inne babki go pociagaja i prawie przy kazdej sobie wali. Moze mu sie nie podobasz

Gość drapaczka
dla mnie to nie w porządku kurna walic sb przy zdieciach z nk niemoglabym życ z takim kolesiem ale moze sa dziewczyny ktorym to nie przeszkadza

"Ale to metoda kobiet tarmoszenie myszek jest oki" Nie podszywaj się :D Ale w sumie masz rację :P

Gość maxii22
jednym slowem zalamka, bo mi kurna wcale nie przeszkadza tarmoszenie myszki, ale czemu robi to do innych realnych dziewczyn. do dupy

Gość drapaczka
a moze on lubi młode jeszcze nie rozwiniete bo jak sobie wali przy młodziutkich z małymy cyckami to go ciągnie do młodziutkich ja to bym sie chyba załamała na szczescie moj nie robi tak kurcze współczuje ci :-(

maxii22- no ale Twoje potrzeby zaspokaja? czy zaniedbuje?

Gość maxii22
no ciagnie do mlodziutkich, jak idziemy kolo jakiegos gimnazjum to mowi np: mmmm gimnazjalistki, niby wszystko w formie zartu ale kurna to nie zart. zreszta na kazdym kroku mowi mi ze jakas laska jest ladna ,albo super ma cialo, albo cycki itd...

Gość asiammmmah
Zdradza Cie z Renią RĄCZKOWSKĄ!!

Gość maxii22
chodzi o sex? sam sex jest oki, stara sie zawsze mnie zadowolic

Gość drapaczka
a bo kurwa tyle jest wszedzie gołych dup i cip za przeproszeniem na nk sobie wstawiaja zdiecia z cycami na wierzchu i stad te problemy jak by tego nie było to bys problemu nie miala ja tez czasem sb mysle ze moj chodzi sobie po necie i wyskakuje mu taka goła dupa i strasznie ciekawa jestem co moj chlopak wtedy mysli i wyobrazam sobie co sie dzieje w jego głowie i przez to mam kompleksy:-(

Gość ryba92
W odczuciu faceta można to uznać za szacunek do ciebie... Chodzi o to, że nie myśli o tobie rzeczowo i traktuje ciebie jak prawdziwą kobietę a nie tylko Laskę którą by przeleciał

Gość maxii22
za nim mnie poznal to walil sobie kapucyna do moich fotek, wiec gdzie jest granica?? wydaje mi sie ze przelecialby wszytsko co sie rusza...

Gość asiammmmah
każdy potrzebuje sexu eh co to za podłe gadanie ze kobeity sa tylko od rodzenia. Ja szczerze czasem sobie rano musze dogodzic jak mi sie coś przysni bo mojego faceta albo nie ma w poblizu albo nie chce go budzic bo by marudził. ahaha a mój sie nigdy nie masturbował...i też ciezko mu dojsc.

Gość maxii22
no walsnie, wszedzie te fotki z tymi laskami

Gość maxii22
asiammmmah co znaczy ciezko mu dojsc?