Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola223333

wakacyjna milosc, znowu jade tam

Polecane posty

Gość ola223333

Witam, 5 lata temu, bylam u kuzynki 2miesiace w stanach, poznalam fajnego chlopaka jednak bylismy jeszcze dzieciakami mielismy po 13 lat. i to wszytsko bylo takie zalosne. jednak jest to dobry kolega mojej kuzynki i kuzyna mieszka obok siebie znaja sie od malego, od tametgo czasu utrzymywalam z nim kontakt na facebook, nie raz zapytal co slychac czy napisal jakis mily komentarz, i zawsze wtedy ogromnie sie cieszylam, teraz mamy po 18 lat. i do dzisiaj jak cos napisze keidy wracam czy cos takeigo to jest mi milo. myslicie ze gdy pojade tam na wakacje, to warto sprobowac??? boje sie ze teraz jestesmy juz starsi bardziej zdajemy sobie sprawe z pewnych zreczy i np pozegnanie bd duzo trudniejsze. nie wiem czy wgl pakowac sie w cos takiego? zreszta to glupie ale boje sie ze np on mi sie bardzo spodoba znowu a ja jemu nie! co parwda widzi moje aktualne zdj na facebook, ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.. zreszta moja kuzynka mowila mi ze on tez sie zmienil juz i nei jest takim slodkim chlopcem:D w sensie, ze duzo imprezuje itd... nie wiem co robic!

Gość ola223333
pzrepraszam za bledy, ale cos mi sie dzieje z klawiatura!;)

Gość Zeby cie nie potraktowal
za panienke na luzna imprezke.

Gość ola223333
no wlasnie, tego sie obawiam! ze bd tak ze ja przyjade a on sobie pomysli ' o fajnei ze przyjechala, bd milo a poznie wyjdzie' ale z drugiej strony, jakby tak myslal to nie pisalby do mnie takich rzeczy, tylko jzu wtedy zapomnial itd..

Gość ola223333
aha i zapomnialam napisac ze zostal mi do niego taki sentyment dlatego ze to byl pierwszy chlopakz ktorym sie calowalam:D i w sumei ogolnie taka pierwsza szczeniacka milosc!

Gość ola223333
NIKT NIE DORADZI?

Gość bitterending
warto spróbować. tylko musisz być przygotowana na ewentualny zawód.

Gość xddddddddddddddddddddddddd
jw

Gość magda8820234
potraktuje cie jak dziewczynke ktora zaraz wyjedzie wiec mozna z nia sie niezle zabawic