Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oldscoolowa

Imię da Labladora

Polecane posty

Gość oldscoolowa
labek bedzie miał rodowód .

Gość o ja pierdoooooolę
no to czego się boisz? :) teraz tylko duuużo miłości i mądrego wychowania :)

Gość oldscoolowa
będę miała go jak bedzie juz wiosna i ciepło będzie . wiec bedzie mi trochę łatwiej niz zimą . wiec wydaje mi się że dam sobie radę .

z jakiej hodowli piesek? Może utwórz coś z jego imienia które ma przed/po przydomku? Zmiksuj czy coś - najlepiej jak imie ma nie więcej niż dwie sylaby wtedy pies zapamięta a jako szczeniak i tak będzie uważal, że wabi się "fe" albo "zostaw" :P rodzice szczeniaka byli na coś badani? Widzialaś wyniki?

Gość o ja pierdoooooolę
kwiatków w ogródku nie hodujesz? ;) powodzenia, zazdroszczę ci takiego szkrabika :) aha, labki mądrzeją dopiero około 3 roku życia :classic_cool:

Gość oldscoolowa
''Mysia69'' błąd zrobiła moja siostra która to pisała, ponieważ ja byłam zajęta pilnowaniem mojej chrześnicy która przyjechała do mnie i poprosiłam młodszą siostrę aby mi to napisała . i mam jakieś pojęcie o tej rasie , ponieważ mój kuzyn jest weterynarzem i opowiadał mi bardzo duzo o tej rasie .

Gość oldscoolowa
wyniki rodziców małego labka były sprawdzane przez mojego prywatnego weterynarza i wszystko jest w porządku . W ogrodzie mam samą trawę , nie mam kwiatów .; ]

a wy ludzie co sie tak czepiacie ze ktos mowi lablador to chyba jacys sflustrowani jestescie:P

Gość o ja pierdoooooolę
trawie też powiesz niedługo "pa pa" :):):) ale warto, nie ma nic lepszego, niż takie wierne, kochające psisko :)

mysle ze najlepiej jak wpiszesz w google" imiona dla psow" i jest caaaale mnostwo propozycji. u mnie w rodzinie jest Amber i Bazyl.

Gość o ja pierdoooooolę
Martuha, przez ciebie nie zasnę :P moje biedne oczy :classic_cool:

Gość oldscoolowa
Zdecydowałam się jak na razie na imię '' kapsel '' lub '' Astor " , ale jeszcze może coś wpadnie mi do głowy .

a jakie mieli w ogóle badania? tak z ciekawości pytam bo na labki teraz moda i większość hodowców niestety nie robi tego co powinna ;) a trochę się znam jakby co i myślę, że prywatny wet nie wiele może zdzialać przy wynikach badań

Gość oldscoolowa
Na prawdę dziękuję wam bardzo za pomoc . !

mój mial się wabić MISHA (no i w książeczce tak ma, w rodowodzie wiadomo inaczej) ale wolamy częściej MISIEK na niego :P no chyba że czymś nas wkurzy

Gość tratatatatatxxoookw
Kapsel fajne:) moze Bigos? Bakcyl? albo Biscuit ( tak jak twoj biszkopt ale jakos lepiej brzmi po angielsku:)))

Gość korniszonek maly
ja Ci radzę zostać przy biszkopcie lub Biskłicie jak proponuje koleżanka wyżej. AStor kompletnie nie pasuje do labradora... Kapsel ...hmm ale czemu tak? imie musi być związane z psem!

taa ludzie nazywają psy biszkopt a potem się dziwią że pies ma ich w dupie i nie reaguje na imie :o decydując się na psa jakiegokolwiek musisz się dostosować do jego hmmm "inteligencji" ? czy jak mam to określić i musisz pojąć, że pies powinien się wabić w miarę prosto/krótko aby bylo dla niego latwo to imię zapamiętać i nauczyć się na nie reagować. każdy kto się decyduje na psa powinien chociaż podstawy psiej psychiki poznać ludziee :o

Gość masakra na 100%
Ja proponuję Nero

Gość korniszonek maly
oj mysia jakaż ty mONdra. poradzimy sobie bez tych moONdrości. i odwołuję się tu do Twojej hmm... inteligencji :o

boze jak ja nie lubie jak ludzie nasmiewaja sie z przejęzyczeń ... jak dla mnie to, to jest takie.... PROSTACKIE! nie ma sie czego uczepic taka menda i czepia się, że ktoś zgubił literkę albo przeinaczył słowo.. ehh co za ŻENADA!!!!

Proponuje: 1. Max 2. Idol 3. Szarik 4. Lucky 5. Dolar 6. Karo 7. Razor 8. DJ (didżej) 9. Hero (hero lub hiroł :D) 10. Azazel ]:->

Moze byc jeszcze: 1. Wariat 2. Czort 3. Szatan 4. Araks 5. Ganges 6. Killer 7. Sprite :D 8. Sugut 9. Aldo 10. Voodoo

Do tego dodam jeszcze: 1. Kaszmir 2. Asam 3. Jihad /dżihad/ 4. Koral 5. Demon 6. Prorok 7. Focus 8. Spartan 9. Antyk 10. Agat 11. Elf 12. Cezar 13. Ramzes 14. Sydon 15. Cień

Gość a moze Barus
jak moj kotek ale dla piesia tez pasuje;)

Nudzi mi sie, to jeszcze powymyślam ;) 1. Rubin 2. Beryl 3. Metal 4. Rekord 5. Mistrz 6. Master 7. Iron /ajron/ 8. Edi