Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traszki

Mój chłopak ma fochy

Polecane posty

Gość traszki

Może nie fochy ale często łapie doły. Wszystko może być wporzadku i nagle staje się smutny. Jakoś próbuje go wtedy pocieszac ale on zawsze stawia wokół siebie obronne mury i mnie odpycha. I pytam sie dlaczego, co sie stało i zawsze słysze odpowiedz ze tak jakos, nie wiem, tak poprostu. Męczy mnie to, jutro mamy sie spotkac bo sie dlugo nie widzielismy a on mi mowi ze nie ma kompletnie humoru i najchetniej nic by nie robil tylko spał.. to mi sie przykro robi

ojej go , zajmij się sobą jak zobaczy że nie działają na Ciebie jego fochy to może się ogarnie. bez przesady, tak robią kilkuletnie dzieci żeby zwrócic na siebie uwagę xD walnie focha i "zgaduj co mi jest" xDDd

Gość traszki
Próbuje to olewać, i już mniej się tym przejmuje jak na początku ale to jest męczące bo wszystko jest dobrze a nagle łapie te doły.

Gość czesc jestem z krakowa
On nie ma fochów, ale raczej cierpi na depresję więc zanim coś napiszecie głupiego radząc tak tej dziewczynie, to się dobrze zastanówcie. Apatia, senność, huśtawki nastrojów - typowe i najczęstsze objawy depresji.

Gość też uważam że ma depresje
mój chłopak też tak miał, pewnej nocy był bardzo smutny, widziałam jak mu się oczy szkliły, zupełnie nie miał powodu do płaczu a w końcu przyznał, że ma chyba jakis rodzaj depresji :o i nie wie dlaczego, chwilowo załagodziłam ale boję się czasami że coś zrobie nie tak albo że to przeze mnie albo boję się czy sobie czegos nie zrobi jak złapie doła kiedy bedzie sam tak jak chłopak mojej koleżanki :( Nie wiem sama co robić, na codzień okey, ale czasami to wraca...

Gość zsochowany facet jest gorszy
niz sfochowana baba. najlepiejnolac. To mu te "nastroje" mina, jak zobaczy ze na Ciebie to nie dziala.

Gość dr jagielski
To nie fochy prostaki z tego co tu widzę :o

Gość traszki
Nie napisałam ze go olewam bo sie zawsze martwie o niego tylko ze juz tak tego nie przezywam bo nastepnego dnia tak jakby nic jest już ok i takimi fazami. A tylko tak napisałam ze fochy i na poczatku napisałam ze jednak to nie fochy. Chociaz czasami tak to wygląda, bo nawet drobna rzecz popsuje mu humor.

Gość moj jest taki sam
no matko... Foch za fochem :O Wciaz mu sie nastroj psuje i tez nie wie czemu :O

oj wybacz mu zawsze są zle dni widac taki juz jest jezeli go kochasz to musisz przetrwac badz silna... a moze ty jakies porady na temat JAK UWIESC CHLOPAKA