Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klecha nie chce dać chrztu

klecha nie chce dać chrztu bo mu sie imie nie podoba!!!

Polecane posty

Gość klecha nie chce dać chrztu

ksiadz nie chce udzielic chrztu naszemu dziecku! wybralismy dla syna imie Brajan a kiecun sie uparl ze nie ma takiego imienia i ze nie udzieli chrztu! jak kurwa nie ma takiego imienia jak jest? moze w jago waskich horyzontach sie nie miesci takie imie bo to przeciez nie katolickie i polskie imie ale kurwa to jest imie i na swiecie tak ludzie maja na imie i moj syn tez bedzie Brajan! jakim prawem jakis kiecun mi mowi jak mam dac synowi na imie!?

Gość alazpodhala123o
z jednej strony popieram,bo to własna wola jak kto dzieci nazywa,ale wspolczoje dziecku, bo nosic takie zalosne imie to katorga... jeszcze "upolszczone"-brajan. wieś.wieś.wieś.

Gość alazpodhala123o
Jak slysze o Dżesikach, brajanach, dżonach i nikolach to mi sie niedobrze robi;]

Gość mi też nie chcieli ochrzcic
mojego dziecka, powiedzieli, że ''Prozac'' to bardzo nie-chrześcijańskie imię :classic_cool:

Brajan? Ok. Po pierwsze, nie ma już polskich imion? Tylko same Brajany, Alnany, Ksawery... biedne dzieci. Po drugie- jedzcie do innego ksiedza.

Gość silver snow
Po pierwsze to na bank prowokacja :) po drugie 100% popieram ksiedza :) po trzecie nie ma takiego imienia jak Brajan jest Brian :O

Gość najlepszepolskieimie
Wiesiek

Gość alengranda
mi sie podobaja imiona staromodne,polskie a nie jakies dziwaczne,robienie na sile jakiejs drugiej ameryki

Gość A ile ma cm???
no to po co chrzcicie jak ci sie nie podoba żeby "kiecuń" się wtrącał? czy ktoś was zmusza do chrztu?

Gość KikaKikaPede
olej dziada!!!!po co tam łazicie????jak dorosnie to sie ochrzci,jak bedzie miał ochote

Gość alengranda
albo idzcie do innego kosciola