Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitta66

mój facet jest szantażystą emocjonalnym

Polecane posty

Gość lolitta66

Mój facet prowokuje mnie do mówienia ,jaki jest beznadziejny..A jak mu mowie ,ze kocham go takiego jakim jest ,mowi ,ze to niemozliwe..wczoraj mnie sprowokowal ,zebym mu powiedziala,ze jest dupkiem i sie od tamtej pory nie odzywa..a ja nie wiem co robic..jest strasznym manipulantem, zdaje sobie z tego sprawe ,ale naprawde nie wiem co robic..w sumie nie powinnam sie odzywac ,ale mam taka straszna ochote,,ale wiem ,ze wtedy znowu bedzie mial przewage nade mna i znowu zastosuje szantaz emocjonalny..co robic??

Gość KikaKikaPede
on sie chyba nie zmieni

Gość lolitta66
ale cholernie mi na nim zalezy , mieszka tysiace kilometrow ode mnie..spedzilam z nim najwspanialsze wakacje w zyciu i wiem ,ze jest tysiace czerwonych flag sygnalizujacych ,ze nie powinnam tego ciagnac , ale co zrobic skoro usycham teraz z milosci??

Gość alengranda
znajdz sobie innego a nie ksiaze ma sile perswazji i wymusza do klamstwa

Gość rfgyukm
on jest chory wyglada to na borderline...albo dda

Gość niklasisko
o tak dda,od razu,gratuluje diagnozy haha,zalosne!!!!

Gość KikaKikaPede
moze cie zaczac bic,za jakis czas,jakbys sie zwiazala,wiec dobrze ze jest daleko,odkochaj sie szybko,wypisz sobie jego wady,wszystkie!!!

Gość rfgyukm
tepy szpadlu dda jest mylone z borderline..masz dda i zabolalo?? ja mam dda wiec wiem ze pasuje.nie podoba sie to wypierdalaj..jestes zalosna

Gość lolitta66
sluchajcie , jego ojciec bil go w dziecinstwie ,a matka nic na to nie reagowala , a teraz majac 36 lat wciaz do tego wraca ze lzami w oczach , poza tym rozstawal sie ze wszystkimi dziewczynami , bo byly nieodpowiednie i robily problemy , ograniczaly go , poza tym bez przerwy pieprzy ,ze jest mega szczesliwy i nienawidzi złości, a sam doprowadza mnie bez przerwy do bałej goraczki..

Gość lolitta66
zadzwonilam ;)) i jestem mega szczesliwa !!!