Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgafdn

pytanie do chrzescijan.

Polecane posty

Gość sdgafdn

sam jestem osoba wierzaca, dosc młoda i nigdy nie zaglebialem sie w tajniki wiary. interesuje mnie jedna kwestja, masa ludzi wierzacych na czele z radjem maryja a za nimi emeryci i ludzie młodzi nie nawidza żydów plujac na nich i wyzywajac ... czemu ?? Przeciez Jezus był Żydem wiec o co chodzi ?

Gość Marian Bulbuś
Czy Żydzi rządzą światem ?

Gość rdrobol
bo takie te chrześcijany zakłamane

Gość sdgafdn
ale co z tego kto rzadzi !! ? wierzy sie w boga czyta bibilie, nosi krzyze z przybitym jezusem a pluje sie na zydów , czy to nie hipokryzja ?dlaczego tak jest ? ludzie nie wiedza ze jezus był żydem ?

Gość Kurczaki i ziemniaki
Bo chcą się poczuć lepsi, bo ludzie z natury są agresywnymi zwierzętami, bo są sfrustrowani i chcą się wyżyć, bo są głupi .... itd!

Gość sdgafdn
rdrobol - słuchaj synek, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. i nie pytam tu o zdanie jahowych czy innych niewierzacych!!

Gość Kurczaki i ziemniaki
aha, i to nie tylko chrześcijanie tacy są, a ty czemuś się uczepił akurat tej wspólnoty? A żydzi się nie tłuką z mahometanami?

Gość rdrobol
do ojca mówisz synek? z chyjem na łby...?

Gość Marian Bulbuś
Dlaczego zbrodniarz Żyd Nicolas Sarkozy jest prezydentem Francji ?

Gość a mi wrozka przez maila wywróz
nie wszyscy Katolicy słuchaja radia Maryja, słuchzcze tego radia to inna grupa, babcie itp. Nie wrzucaj nas do jednego worka, ja chodze do kosciola, jestem wierzaca ale tv trwam nie ogladam, ani tego radia nie słucham.

Gość marcella black
ha! dobre większość chrześcijan chodzących regularnie do kościoła co niedziele robi to tylko na pokaz.... sama mam takich sąsiadów ja chodze tylko okazynie, wesela, pogrzeby... ale przynajmniej nie udaje kogoś kim nie jestem moi sąsiedzi chodza do kościoła co niedziele a połowa rodziny jest skłócona (małżeństwo z dziećmi nie odzywają sie z teściami z którymi mieszkają) a jak ksiądz chodzi po kolendzie to je u nich obiad, wtedy zbiera wszystkie ploty z okolicy www.żal.pl

Gość spotkanie po latachh
"nigdy nie zaglebialem sie w tajniki wiary" >>>>Sam sobie odpowiedziałeś. Słuchaj-mówię Ci to bez cienia złośliwości-osoby głeboko wierzace-tak są po prostu głupie, moge cię zapewniac ze ateisci to właśnie ludzie którzy zagłebili sie w religii, odkryli rzeczy których każdy ślepo wierzący nie chce widziec. Więc to czy jezus był żydem czy nie to kwestia drugiego stopia-każdy wierzy w co chce, jedni ze jezus był żydem drudzy ze nie-jak komu wygodnie. Tobie wygodnie wierzyc w boga choc nie znasz 100% prawdy-Ja też mogę pytac dlaczego wiec to robisz... . A ja sie pytam-czemu katole opluwaja jak to napisałes kogokolwiek?? przecież jezus kazał miłowac wroga?

nie chodzi o to, ze Jezus byl Zydem ale o to, ze reszta Zydow usmiercila Jezusa i neie uznaje go za oczekiwanego Mesjasza. Cóż za wyrafinowana znajomość tematu :D

Gość głupoty gadacie i tyle
religia to indywidualna sprawa kazdego człowieka. Życie samo w sobie proste nie jest, to myslicie,że hindusi, prawosławni czy ateiści się nie kłócą?

Gość wiertarka brzdękowata
Żyd Nicolas Sarkozy to zbrodniarz.

Gość marcella black
spotkanie po latachh zgadzam sie z tobą w 100% a co Adamem i Ewą? też uważasz autorko że to byli pierwsi ludzie na Ziemi? wierzysz w to bo tak pisze w Biblii? czy nauka nie mówi że człowiek powstał w procesie ewolucji? czy nie wierzysz w to że powstaliśmy od małpy? kościół wciska nam głupoty i ciemnote... niestety taka prawda

Gość Luctus
ty pewnie od malpy powstalas bo to od razu widac jak piszesz ale nie ja. twoja ewolucja jest tak samo znikomo udowodniona jak sam Bog .