Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Prawiczek który będzie miał pierwszy raz z niedziewicą będzie przegrany już

Polecane posty

Ciekawe zdjęcie i ciekawe czy to Ty. Jeśli tak do do diabła co Ci się stało ze stopami?! O pumeksie słyszałaś?

Nie wstawiam fotek nigdzie bo nie potrzebuję żeby mi ktoś obcy mówił czy się podobam czy nie. Ja wiem jak wyglądam i dla mnie jest ok

no marry nawrzucalas i co lepiej ci? a ja ci powiem, ze jestes meska i masz szerokie ramiona jak na laske, o! Wiec ode mnie sie odstosunkuj!

Drugie prawdziwe i bez retuszu. No ładna. Ale co z tymi stopami!? Normalnie zrogowaciałe jak cholera

Ja się nie kłócę,tylko nie wiem, po co niektóre panny wstawiają tu swoje fotki.Czyżby nie miały czym zaimponowac oprócz wyglądu?

Gość jesssieeeee
Ja się nie kłócę,tylko nie wiem, po co niektóre panny wstawiają tu swoje fotki.Czyżby nie miały czym zaimponowac oprócz wyglądu? popieram, to takie prostackie

No ja też się dziwię. Szczególnie jak widać twarz. Później ktoś wstawia i pyta "czy myślicie, że jestem brzydka?"

Gość jesssieeeee
Mystery_ a czemu nie, milej sie gada jak wiadomo z kim więc czemu tak chętnie nie pokazujecie swoich zdjęć?

W internecie jest tylko jedno moje zdjęcie z lokalnej gazety .Niestety jest nie wyraźne . Sam się na nim nie poznaję .

No właśnie! Bywam często na prawiczych tematach i nie wiem jak wygądacie. Tylko gadacie, że brzydcy jak noc.

jesssieeeee-Bo są tu też dzieci i by się wystraszyły.Po 22 mogę wstawić swoją fotkę:-P

Gość jesssieeeee
Mystery_ a czy jakas tego chciała? a nie? więc ja poproszę :)

...aaa-Nie pisałem że jestem brzydki,przystojny niestety też nie.Ale oprócz twarzy to nic mi nie brakuje.Wzrost i sylwetka są ok.Ale kto powiedział że prawik musi być z powodu urody?

A ja nie mogę bo kocham względną anonimowość.Przynajmniej w realu nikt jaja sobie ze mnie nie zrobi.Mimo że wielu z kafe ma moja fotkę,bo pisałem tu pod różnymi nickami

faith hope glory-Poszedł byś na dziwki tak jak ja i by ci przeszło.Twój psychiatra byłby w szoku jak ci się na lepsze poprawiło.Sorry,ale tego już w kółko nie da się czytać.

Faith nie chce dziwki tylko wartościową dziewczynę. Niestety ja już jestem zajęta:)