Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Prawiczek który będzie miał pierwszy raz z niedziewicą będzie przegrany już

Polecane posty

Maria,ale jedną fotkę odważną wstawiłaś.Więc czemu innych odważnych nie chcesz wstawić?Rozumiem że nie wstawisz przecież fotkę z twarzą.Ale jakieś odważniejsze z zakrytą twarzą chętnie bym obejrzał.A wyślesz mi na maila?Nie bądź taka.Zrób dobry uczynek.Proszę...:(:( To jak,wyślesz?

Przeciez ju zdawno udowodniono, ze to nie jest moja fotka, a ja tak naprawde jestem stara, brzydka i gruba :) A z reszta, malo masz golych lasek w necie?

już dostatecznie podbudowałeś jej ego możesz przestać maria - szkoda że nosek masz taki duży

maria izabela de la krata-W necie jest mnóstwo pięknych kobiet.Ale ty mnie wyjątkowo zainspirowałaś,po prostu musisz nago przepięknie wyglądać.Ale niestety nie chcesz nacieszyć mojego oka.A jest jakaś szansa że mi wyślesz foty?Jak bym ci podał maila to dyskretnie wyślesz?

zresztą biorąc pod uwagę w jak masakrycznie normalnym społeczenstwie żyjemy to bym sie obraził gdyby ktoś powiedział że jestem normalny

maria izabela de la krata-Nie zobaczysz ich,daję ci moje słowo honoru.Zresztą wiadomo kto by je wstawił,więc możesz być pewna że pozostaną tylko na moim komputerze.To jak ,dasz się przekonać?Ok,wyślę ci mój mail,a ty dyskretnie wyśli: bagno1984@interia.pl Pozostaną tyko na moim kompie

to wszystko jest takie normalne że ludzie tracą sens życia i chcą popełniać samobójstwa albo znieczulają się - szprycują się lekami, narkotykami lub alkoholem żeby się choć na chwilę oderwac od tej normalnosci

Mystery chodzilo mi o osobe wklejajaca linki z topikow, na ktorych sie wypowiadalam. To nie bylo normalne. Bagno no bede wiedziala, ze to Ty i co wtedy? obraze sie na Ciebie? daruj sobie :)

maria izabela - no bo tak siedzisz na tym krześle i mi się skojarzyło z małą skrzywdzona dziewczynką, ręce na nie i wogóle

maria izabela de la krata-Aż za takiego złego człowieka mnie masz?

Mystery jestes druga osoba ktora to tak interpretuje :) Bagno ja Cie nie znam, więc nie moge Cie uwazać za "dobrego" lub "złego" :)

maria izabela de la krata-Ale przecież i tak twojej twarzy nie będzie widać.Po drugie to wiele kobiet z kafe wysłało mi fotki,i jakoś ani jedna nie krąży po kafe.Więc nie zależało by mi,ale jesteś piękna i właśnie na twojej fotkach mi najbardziej zależy.Bo widać że jesteś niezwykle atrakcyjna.Więc przynajmniej jedną wyśli,nie bądź taka.Przecież nawet nie musisz się przyznawać na kafe że wysłaś,Dyskretnie wyślesz i to wszystko.Wstydzisz się czy jak?