Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golciaa

pytanie o prezent z tesco

Polecane posty

Gość golciaa

moja znajoma kupila dziecku samochod na zdalne sterowanie z tesco za 100zl pod choinke i okazalo sie ze jest zepsuty tz. ze jezdzi ale sa duze problemy z trybami czy cos takiego pytanie czy moze go oddac do sklepu i prosic o wymiane na nowy lub zwrot kasy ? paragon zakupu z 14 grudnia posiada prosze o odp

Gość Ewa,333
fajna prowokacja

Gość oczywiscie ze tak
:)

Gość golciaa
pytam powaznie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czemu prowo?
oczywiście że reklamować - swoją drogą to skandal, że sprzedają tyle chińskich bubli

Gość golciaa
bo z tego co wiem przyjmuja towary z paragonem i gwarancja wiec nie jestem pewna czy taki samochod powinni tez przyjac nie chce kolezanki wprowadzac w blad

Generalnie możesz tylko wiesz, zaraz zaczną Ci gadać, że używany, że rozpakowany - jak mi z lampą do pazurków. Ale kłóć się ! Powiedz, że niby jak mieliście sprawdzić czy działa nie rozpakowując go. Ja tam nic nie wykłóciłam, ale pojechała moja mama awanturę zrobiła i wzięli:P

Gość oczywiscie ze tak
z reguly gwarancja = paragon w tesco. Zadnych dodatkowych papierkow nie daja ;)

Gość golciaa
no wlasnie o to chodzi ze moga sapac ze trzeba bylo sprawdzic czy dziala i szybciej odniesc bo byl zakupiony 14 grudnia juz nawet tych aut nie maja w sklepie i co teraz zrobic zal mi kolezanki i dziecka ktore nie zdazylo sie nawet nacieszyc prezentem

Gość golciaa
nie jest ona za bogata i nawet kompa niema wiec prosila mnie zebym sie czegos dowiedziala na ten temat z netu

Gość oczywiscie ze tak
ale na ten samochod na pewno jest gwarancja. Sprawdz to. Nie rob zwrotu towaru. Tylko w ramach gwarancji oddaj. Jak samochoduu nie ma i nie beda potrafili naprawic to oddadza kase ;)

Gość golciaa
oczywiscie ze tak--------wlasnie niema zadnej gwarancji ,byla tylko instrukcja obslugi i to jeszcze nie w j.polskim ona ma tylko paragon zakupu nic po zatem

Gość oczywiscie ze tak
ale mowie, ze w tesco gwarancja = paragon. Chodzi o to, czy na pudelku jest napisane ile gwarancji jest. Ja buty reklamowlaam po roku chodzenia. Dostalam zwrot kasy...

Gość golciaa
oczywiscie ze tak-------na pudelku jest napisane: oryginalne opakowanie jest podstawa identyfikacji towaru oraz ewentualnej reklamacji wiec chyba moze prosic o reklamacje ?

Gość golciaa
oczywiscie ze tak------bardzo Ci dziekuje za pomoc przekaze wiesci znajomej i mam nadzieje ze jej przyjma trafiony towar :)