Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boombeczka

Siostra mojego faceta

Polecane posty

Gość boombeczka

Zepsula nam całe św. Swoim gadaniem o śmierci.Jest chora na raka,wszyscy to wiemy.Czy musi o tym mówić przy stole i płakać że to nej ostatnie św ?

Gość boombeczka
Boje sie, że ona rzuci na nas klątwe i wszyscy umrzemy.

Gość nie chciałabym spotykać się
pewnie zepsuje ci jakiś jeszcze super dzień jak umrze i trzeba będzie pójść na pogrzeb, a ty akurat będziesz miała inne plany...

Gość boombeczka
ona powiedziała, że chce zostać spalona i wrzucona do Dunaju

Gość boombeczka
10:47podszyw Nie kto chodzi prostu uważam że mogłaby odpuścić Przecież to św mamwrażenie że jeśli akurat temat nie jest o niej to ona robi wszystko żeby zwrócić na siebie uwagę

A nie pomyslalas, ze jej bylo smutno szczegolnie dlatego, ze to byly swiata? Matko ale nieczula egoistka z Ciebie. mam nadzieje, ze nie powiedzialas o tym facetowi...

Gość boombeczka
NIe powiedziałam Ale ich kuzynka jest tego samego zdania Może się wyleczyć Jeszcze chce być świadkiem na naszym ślubie a ją myślę że tonie pasuje

Gość boombeczka
SAma jesteś suka

Ok moze nie powinna, ale widac nie dala rady"trzymac sie" w swieta. To idz i jej to powiedz, idz powiedz dziewczynie chorej na raka ze swoim smutkiem popsula Ci swieta! A co do bycia swiadkiem- ona jest siostra twojegoi przyszlego meza. czego sie boisz, ze na slubie tez sie poplacze i bedzie jej smutno, ze ona moze swojego nie dozyje? Jejj nalezy wspolczuc i ja wspierac, a nie odsuwac od siebie. pomysl ja Ty bys sie czula. Jesli to nie jest marne prowo... to zal mi Ciebie :(

Gość boombeczka
Ja też mam siostre i chce żeby to ona była moim świadkiem Mam ją odsunąć bo siostra mojego chłopaka jest chora Zresztą zaczyna zachorowała to była delikatnie mówiąc dla mnie wersja

Gość boombeczka
Wredna

Ostatniego zdania nie rozumiem. Mysle, ze twoja siostra jesli jest choc odrobine wrazliwsza od Ciebie zrozumie. Gdyby tamta nie byla chora to bylaby inna sytuacja, ale tak... Zrob to, zeby sprawic dziewczynie przyjemnosc. Naprawde nie jest Ci jej zal?

Gość boombeczka
Trochę tak żal ale nadal pamiętam to co ona robiła jak była zdrową Zresztą ślub ma się raz a ją chce mieć piękny z idealna oprawą

Gość boombeczka
Czemu mam zrezygnować z tego na jej rzecz ?

zal mi cie kobieto bez serca.moge sobie byc suka wedle ciebie,ale przynajmniej mam w sobie wiecej empatii i sumienia niz Ty.

Gość boombeczka
karocą pojadę do ślubu to na chuj mi taka siostra brata z rakiem ,zepsuje całą oprawę:O to jest mój wymarzony ślub z moim ukochanym facetem no może jego kolegę to bardziej kochama ale tamten nie pasuje do oprawy

Gość boombeczka
Mam wszystko rzucić i robić tak żeby ona była szczęśliwa przecież to mój ślub Zresztą to nie jest tylko moje zdanie czyli nie jestem wyjątkiem

Bałam sie ze tak napiszesz, ze slub tylko raz, ze chcesz zeby bylo idealnie itd. Ja nie rozumiem takich kobiet! Wszystko zrobia, zeby nikt nie popsul ich "najwazniejszego dnia w zyciu". A wiesz co Ci powiem? To wcale nie jest najwazniejszy dzien w zyciu! Wazniejszy bedzie gdy urodzisz dziecko.. Dla siostry twojego narzeczonego najwazniejszy byl pewnie ten w ktorym dowiedziala sie o chorobie. Idz do chlopaka i powoedz mu wprost, ze nie chcesz zeby jego chora siostra popsula Ci slub tak jak zrobila to ze swietami. Jesli mimo to bedzie chcial sie z Toba ozenic to gratuluje bo wiadc poziom wrazliwosci macie podobny!

Gość boombeczka
Głupi podszyw

Gość boombeczka
ale jaka afera na całą rodzinę to mówię wam😭 nie zaprosiłam jej na wieczór panieński bo po co,znowu by o raku cały czas gadała a ja zamówiłam taką drużynę z agencji;) :D to chcemy zbiorowo zaszaleć a ona tylko by marudziła i jeszcze może bratu powiedziała

"karocą pojadę do ślubu to na ch*j mi taka siostra brata z rakiem ,zepsuje całą oprawę" i po tym wnioskuję, że to tzw. marne prowo

Gość forumowiczka87
EGOIZM AŻ KIPI Z CIEBIE

Gość nie masz w sobie za grosz
taktu i wyczucia.zero kompletne.pewnie swoje dzieci[o ile bedziesz je miala]tak samo wychowasz,czyli na kompletnych egoistow.

Gość boombeczka
Wie że jestem przeciwna żeby ona była świadkiem i rozumie nie naciska To ich matka ma takie ciśnienie i ona też

Gość boombeczka
11:14podszyw

Gość boombeczka
ostatecznie jak mój mąż dostanie raka to też go kopne w dupe z jakiej racji mam swoje życie marnować

Gość boombeczka
SPadam same podszywy