Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bim bam

strata ?

Polecane posty

Gość bim bam

nie bylam nigdy w zadnym związku. zero doswiadczenia w relacjach damsko-meskich. mam ok.20 lat. czy bede bardziej stratna od osob ktore juz byly w związkach ? sa jakies plusy mojej sytuacji ? wokol kolezanki juz wiedzą,ze natrafiły na TEGO mezczyzne a ja jestem w fazie przedszkolnej. żal mi siebie . zapraszam do dyskusji.

Gość jbknk,m nkjm,
spierdalaj paznokcie malowac juz na bal sylwestrowy

Gość bim bam
czyli wiec to żałosne ? miłe z was stworzenia jak zwykle :)

Na sylwestrowe malowanie paznokci jest za wcześnie. Lakier na 100 % zdąży odprysnąć.

Gość bim bam
wiec ?

Gość ......AM.........
wszystko zależy od tego, jakie masz w życiu priorytety. I na tym można zakończyć dyskusję.

Gość bez sensu ten temat
nad czym tu dyskutować? żal.pl

Gość Julitttta
i popłaczą że jej mąż śmierdzi

Gość Julitttta
KWICZĘ ZE ŚMIECHU !!! :- DDDDDD

Gość bim bam
ej no nie ma sie z czego smiac :) powaznie pytam,moze glupio ten temat brzmi,no ale coz. poprostu na przyszlosc moge miec gorzej, zadnego porównania,wnioskow w związku, metod prob i błędow. a te dziewczyny pewne juz, nawet sie zaręczają, lub są z facetem ok.pol roku i juz wiedza,ze to ten... ale przynajmniej mialy kilku juz partnerow...

Gość Julitttta
Sama mam 20 lat i fakt faktem : straciłaś coś czego juz po prostu (chyba) nie poczujesz: tych pierwszych dreszczyków, takiej dziecinnosci w tej calej milosci, motylków, pisania listow na walentynki , karteczek itp itd : D ale nie ma nad czym sie użalać. Młoda dupeczka z Ciebie :- ))) (tak jak i ja!) i tylko się cieszyć. Nie jestes podekscytowana? że to już sie zbliża? Ze ktos pokocha cie taką jaką jesteś?! :- ) calutką, od stop do głow, bez makijazu , bez maski ktora wklada sie przy kazdym obcym człowieku. Przed Tobą wspaniałe doswiadczenia zyciowe ! Dobrze ze nie ZA Toba, młodziutka osóbko. :- ))))

Gość bim bam
jak to słodziutko napisałaś... w zasadzie mam tam jakieś miłostki,dreszczyki emocji ale nieodwzajemnione... a kocha Cię ktos taką jaką jestes,nawet bez tych wszystkich choinek na glowie ? :))

Gość Julitttta
No pewnie że tak! kocha mnie chłopak moich marzeń. Znalazłam Go w końcu po kilku związkach i teraz już jestem pewna. I pewnie ty zanim znajdziesz kogoś , zostaniesz doświadczona przez życie:a to kłamstwa, a to niedopasowanie, a to jednak nie miało byc tak jak sobie wymarzyłaś. I nagle spotykasz kogoś , poznajesz go, jestescie ze sobą i nagle pewnego ranka budzisz się z taką myslą w głowie że marzyłaś o nim przez całe życie. I ze twój ideal to wcale nie wysoki brunet czy blondyn o ciemnej czy jasnej karnacji. Tylko ON. On, on , on.,on. :- )) I wiesz , że przed Tobą łzy i smutek: ale lepiej mieć takie problemy niż czuć pustke z braku tych doświadczeń w życiu. Nikt nie mówił że będzie łatwo !! Jeżeli chodzi o brak "bąbeczek i światełek" ( :D ) to wspaniałe uczucie nie wstydzić się przy swoim mezczyznie byc ze tak powiem.. "naga". Bez tego całego opakowania. Jasne - My kobiety uwielbiamy dla nich malować rzesy, nakładac puder, podkreslac policzki - i to moim zdaniem jest prze-ko-cha-ne. Ale nie ma nic piekniejszego gdy po prysznicu w szlafroku podchodzisz do niego (ja jeszcze mam blond rzęsy i wyglądam jakbym byłą chora na jakas anemie) i słyszysz słowa: - jesteś taka piękna. Aaah! :- ) no powiedz, powiedz, że już nie możesz się doczekać !

Gość ja do 30 lat nie bylam
nigdy w zadnym zwiazku. I nigdy tego nie zalowalam. Teraz wiem jak bardzo zwiazek ogranicza, zabiera wolnosc, niezaleznosc, czas i pieniadze. Wszystkiego (z tych wymienionych rzeczy) mam mniej. To ja nie wiem czy jest czego zalowac :D

Gość Julitttta
ja do 30 lat nie bylam Zwalasz to zamiast na swój wygląd? : P lepiej uzupełnij zęby i do roboty. Człowiek nie może życ bez miłosci udowodnione naukowoo : P

Gość trzeba być niezłym pustakiem
żeby pisać, że związek z innym człowiekiem to strata czasu i zmarnowane pieniądze.

Gość Julitttta
no właśnie. Lepiej wracaj do głaskania swoich ekonomicznych 5ciu kotów! (boże, alem wredna, jak można mnie kochać? Spytam dziś mojego Ukochanego :- D )

Gdzie napisalam o wygladzie? Na nic nie zwalalam :D I nie napislaam, ze zmarnowane. Napisalam, ze jest ich mniej. I czasu mniej. Tez nie napislaam, ze zmarnowany :D Wy to dopiero niezle jestescie. Amatorki psychoanalizy :D

i nigdy nie mialam ani jednego kota :P

Gość Julitttta
Żólwie :- > ? Rybki? kamaleon : >? Pies? pluszaki? Gdzie jest Twój sekret zagadko mego życia, fascynujesz mnie.

tak, pies. Wow, niesamowite, Zgadlas! Skad wiedzialas?! O_O Tak, mam psa, jak pewnie 50% spoleczenstwa :P

Gość Julitttta
Tak. Masz racje. Ale tylko 2% społeczeństwa traktuje psa jako życiowego partnera.

Byc moze, nie znam sie na statystykach az tak bardzo :D Pewnie wiesz z autopsji. Bo ja swojego psa nie traktuje jak partnera akurat ;) i Nie mam w rodzinie, czy wsrod znajomych takiego przypadku ;) No ale na pewno masz racje, pewnie niektorzy naleza do tych 2% ;)

Gość Julitttta
trele morele :- > ...