Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialalalal9

Same cwoki te chlopaki! zalamka !mozecie mnie wyzywac ale taka prawda!

Polecane posty

Gość sialalalal9

bylam bardzo dlugo z 1 chlopakiem prawie 6 lat.. nie jestesmy razem od 3 miesiecy bo mnie zdradzal.. cham i dupek kazdy mowil po co ci ktos taki znajdziesz lepszego;) hahahahahahaha gdzie? chodze na studia dzienne, w wikendy imprezuje po klubach i dyskotekach i stracilam nadzieje ze kiedykolwiek kogos znajde! PIERWSZY TYP: same pijaki tylko piwo w lapie papieros smierdza potem.. i te ich lapy tylko by chcieli macac!.. i te glupie zagrywki i wiesniackie teksty! spocone łapska.. 2. CWANIAKI dresik nike czapka adidas, koksem wypchany zjarany ziolem i cwaniak ze hej a tak naprawde to skiedza tylko na allegro i uzywane ciuchy licytuja bluza adidas znaczek jest ale schodzona po 6 osobach kupiona za 26.90 + przesylka 10zl ale cwaniak i co to nie on (wyzej sra niz dupe ma) dalej nie chce mi sie wymieniac ale czy sa gdzies fajne chlopaki!!!!???

Spróbuj na dobrym koncercie rockowym/metalowym, w klubach nic nie znajdziesz, prawie samo menelstwo albo średnia wieku 14 lat. :D

Gość mania pyta
oj zgadzam sie z Toba zgadzam, ciezko o fajnego normalnego chlopaka w dzisiejszych czasach... ja juz nie szukam na sile, bo kazdy by chcial jak najszybcej sie spotkac, a gdzie jakies staranie sie, itddd

Gość kizjamizjia
poszukaj na bazarze

Gość sialalalal9
jeszcze nie dopisalam tego typu ze chlopak ma dziewczyne wczoraj do mnie podszedl taki zarywal a moja kolezanka go znala i sie go pyta a gdzie masz Aske? a on- a do poznania pojechala do rodziny a on wczesniej sie tak do mnie dostawial gdybym byla jakas napalona 18 to pewnie by mnie przelecial i inna pewnie przelecial a potem wroci do dziewczyny i powie ze w domu spal to sa zdrajcy zdrajcy brzydze sie wami zdradzacie swoje dziewczyny zaklamane cwoki po co to robicie!!!!! nie nawidze chlopakow!!

Znam jednego fajnego, z tego co wiem to wolny, mieszka w Warszawie. Wysoki jak dąb, kulturalny, zadbany (ciuchy czyste, odprasowane, na 6 rano do pracy przyjeżdża świeżo ogolony) poczucie humoru na miejscu i ogólnie sympatyczny. Tylko odzywa się raz na pół roku i jedynie pod groźbą śmierci. Ale jeśli by mu się dziewczyna spodobała? Ja go nie wezmę, mi jeden wystarczy :)

Pan staje w obronie honoru męskiej części? A pokaże pan mężczyznę, który otwiera drzwi przed dziewczyną, przepuszcza ją pierwszą?

Gość sialalalal9
wrocilam do domu o 3 lezalam i myslalam ze to juz koniec ze chyba nie ma szansy tu nikogo znalesc... czy to minie dziewczyny czy to poprostu taki uraz po rozstaniu?

Dziewczyny nie są lepsze. Facet żeby znalazł porządną, wierną, uczciwą i kochającą to też się musi nabiegać i naszukać.

singri -> zgadzam się coraz więcej 15-20 letnich dziewczyn którym znacznie bliżej do kurwy niż do damy :/

Gość fdsfds
jesli sadzisz ze znajdziesz faceta na imprezie techno to jestes w bledzie , bo fajni faceci tam nie chodza tylko tacy ktorzy chca zaruchać na jedną noc panne , a nie na stałe .