Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vmxfcm

Dlaczego kobiety sa złośliwe i wredne??

Polecane posty

Gość vmxfcm

sama jestem kobieta ale nigdy nie czepiam sie bez powodu do ludzi,rzucam aluzji glupich i nie jestem zlośliwa, natomiast naokolo slysze same chamskie komentarze, nie mam kompleksow i nigdy nie wysmiewam sie z nikogo, zwyczajnie zajmuje sie swoimi wlasnymi sprawami, mieszkam za granica i nic tylko slysze aluzje z palca wyssane, same docinki, szukanie dziury tylko po to chyba ze ktos poprawia sobie w taki sposob humor, kobiety sa okropne, a raczej wiekszosc, nie wiem co to jest czy to kompleksy czy wredny charakter

Gość martaaa8998
niestety ja tez bardzo rzadko spotykam dziewczyny ktore nie sa zlosliwe...ja tam nie mam takiej potrzeby sprawiac komus przykrosc

Gość wlasnie ale z jakiego powodu
czasem te kobiety sa o wiele ladniejsze ode mnie, bo raczej kobiety sa zazdrosne o urode a ja jest przecietna,

Gość blekit nieba
chyba właśnie zazdrość i zawiść, że ktoś jest lepszy, że mu sie dobrze powodzi, ze jest szczęsliwy! jak mówi stare przysłowie większość ludzi, nie tylko kobiet nie widzi belki w swoim oku, a zadre w twoim dostrzeże. Ludzie przestali sie cieszyć z tego co mają, tylko chca więcej i więcej i broń boże, żeby ktoś byl lepszy..... głupie - ale niestety tak jest:(

Gość a jak sobie radziciez tym
bo mi czasem wlosy dęba staja jak slysze niektore komentarze, a nie jestem osoba ktora umie sie klocic

jestem zazdrosna , nadeta i zaraz wybuchne , ale nie bede tego nigdy załowac , że jestem taka wredna :)

Gość jiojoi
chyba właśnie zazdrość i zawiść, że ktoś jest lepszy, że mu sie dobrze powodzi, a na jakiej podstawie twierdzisz, ze ta wredna osoba ma gorzej?:D Widze, ze niektorzy uwielbiaja sie dowartosciowywac faktem, ze niby ktos im czegos zazdrosci:D

Gość przed moim ślubem
dziewczyna pytala czy znam jakas tania fryzjerke, znalazlam o polowe, przyszla i ta przy niej widzac pierwszy raz ta fryzjerke na oczy i przy mnie zaczela gadac ze moj chlopak napewno mnie zostawi przy oltarzu

Gość martaaa8998
jak na to reaguje? pokazuje ze wogule mnie to nie rusza, rozmawiam dalej jakby nic zlego sie nie stalo chociarz czasami jest mi przykro i mysle sobie ze jakbym ja cos takiego palnela ta osoba juz dawno albo by sie obrazila albo odplacila sie czyms rownie chamskim :P ja taka nie jestem i moze dlatego slysze docinki?

Gość martaaa8998
chociaż*

Gość blekit nieba
najlepiej w ogóle nie reagować, choć czasami to strasznie trudne, to temat upadnie śmiercią naturalną. Bo wtedy cie bvędą szykanować, gdy zobaczą ze to cię boli, jak nie będzie reakcji, to i nie będzie drwin