Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahale

Śmieszą mnie kobiety , które twierdzą ,że znają kilka języków :D

Polecane posty

Gość hahahahale

na sympatii czesto pisza bzdury ,ze ich pasja sa jezyki obce ,wypisuja jakie znaja ... same poliglotki w polszy ,a gdy ktos zapyta o droge po angielsku to 3/4 ludzi ucieka albo udaje ze nie slyszy... znam b.dobrze hiszpanski , i czesto testuje kobiety ktore pisza ,ze znaja ten jezyk..i co sie okazuje ? Ze nic nie rozumie :D poza kilkoma slowami :D no jesli znajomosc jednego - dwoch zdan jest wystarczajaca to ja znam okolo 14 jezykow :D

Gość zyxell
chwalisz ise czy zalisz??:o

Gość choroba poświąteczna
To facet powinien znać języki obce, by mógl złożyć kobiecie propozycję. Kobiecie wystarczy, że w sposób werbalny lub niewerbalny na tę propozycję wyrazi zgodę.

jezyk ciala jest chyba bardziej pomocny niz hiszpanski" tak samo jak zwinny język i usta z dużymi wargami zamiast francuskiego :D

tak samo jak zwinny język i usta z dużymi wargami zamiast francuskiego" dobrze ze dodales "usta" :D a tak w ogole to nie bardzo rozumiem co ma ilosc opanowanych jezykow obcych do umawiania sie na randke, jezeli nie jest to randka z legią cudzoziemską

Gość ja niestety nie mam zdolnosci
jezykowych. Niestety, nawet jezyka ojczystego nie umiem perfekcyjnie. Od dawna ucze sie angielskiego ale wciaz jestem na jednym etapie. Dogadac sie dogadam ale jest to kali jesc, Kali mowic. Zazdroszcze innym zdolnosci jezykowych ;) Hiszpanski zawsze mi sie bardzo podobal. Ale odpuscilam sobie nauke, skoroisie nawet angielskiego porzadnie nauczyc nie potrafie...

Gość szmalczyk czy oliwa;)
Ostrzegam przed pujściem na łatwizne z nałłuką obcych języków ...ja chciałem pójść na łatwizne i celowo dałem sięm opętać niee pomny znanego porzekadła-"Choćbym mówił językami ludzi i aniołów upadłych a rzetelną gramatykę olewał ,nic to ci nie da!" Otóż ja mażyłem o tym że podciągne się tom metodom z anglika +jakiś jenzyk romanski ...a zostały mi tylko dziwne tiki (harcze czasemgardłowo w towarzystwie ) i staroaramejski, z tym że mówiony wspak...;/ Gdybym chciał siem jednak pokósić o podsumowanie tej pżygody to chyba jednak na plus ,uzywam w rozmowach o wiele wiecej zagranicznych wtąceń .których co prawda nie rozumiem ale zauwarzyłem że oblizując się przy tym ,robie piorunujące wrażenie na rozmuwcach (koleżanka nagabywana przez mnie o to dyplomatycznie ujeła tak to-" Idealnie rizkładasz akcenty miedzy traumą a romantyzmem " .....:)

O rzesz zrobiłem byka, po "tej przygody" powinien być przecinek...

Gość dsdaodkaka
autorko, pisze się 'rozumiem' a nie rozumie.. bo najpierw piszesz o innych w liczbie mnogiej, wiec wnioskuję z Twej wypowiedzi, że chodzi o fakt, że nie możesz zrozumieć osób testowanych...

Gość dsdaodkaka
w innym wypadku, jesli one nie rozumieją Ciebie, to chyba użyłabyś liczby mnogiej jak przystało na odpowiednio wyedukowaną.

szmalczyk czy oliwa;) O rzesz zrobiłem byka, po "tej przygody " powinien być przecinek... hahahahahahah, ales mnie ubawil - do lez :D :D :D fenks ;)

:) swego czasu byłem kamieńiem wengielnym i jedym z ojcuw fudatorow "ojczyzny polszczyzny" wienc chyba wiem o co Ci chodzi "zielona*" pozdrawiam ciepło.:)

Gość debilooooooo
szmalczyk czy oliwa;) BEZWZGLĘDNIE GENIALNE! Gratuluję umysłu. Pięknego, popierdolonego, ale wspaniałego umysłu :D

Gość aldkflajsf
to na sympatii kobiety pisza, ze znaja jezyki??? myslalam, ze takie rzeczy to sie zamieszcza w CV a nie na portalach randkowych. mnie smieszy sam fakt umieszczania takiej informacji, niezaleznie do tego czy prawdziwej czy nie.

Gość no i tu sie zdziwiszzz
bo ja znam doskonale włoski, angielski i nawet troche rosyjski. :-p :-p i co ty na to??? 🖐️

Gość szmalczyk czy oliwa ;)
Wziołem siem za dwa języki symóltanicznie ,z jednym za cholere nigdy mi nie wyhodziło ..trzymajcie kcióki !

Gość szmalczyk czy oliwa ;)
Wygląda to mniej więncej tak wpisóje w trzch odmianach wyras i kóje na blahe Wół piżmowy->musk-ox-il ->bue muschiato ..wsómie to trzy jezyki podszlfóje tom metodom ...

Powinienes napisac ze smiesza cie te ktore tak naprawde ich nie znaja. Yo tambien hablo espanol porque vivo en Espana, y soy profesora de ingles, asi que hablo Los tres perfectamente, junto con polaco. y tambien me Jode cuando la gente dice que habla idiomas conociendo solo 3 palabras. Saludos