Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrzejej tak

Bachleda-Curuś wraca - Farell kopnąl ją w dupe :D:D:D

Polecane posty

Gość dobrzejej tak

bachleda w wywiadzie powiedziala ,ze jest rozczarowana USA , los angeles i mieszkajacymi tam ludzmi , zdecydowala ze wraca do kraju . Colin Farell zrobil jej bachora , pobzykac góralska cipke i rzucił jak psa :D

teraz to "dobrze jej tak" ale wystarczy ze taki farrell skinal by palcem i jedna z druga polecialaby "bachory" w USA robic :)

Gość dobrzejej tak
powinna powiedzieć tak : '' byłam głupia , zakochałam się jak gówniara w przystojnym irlandczyku , oślepił mnie tamten świat , pełen bogactwa , luksusu , seksu i przepychu , ja jestem zwykła lasencja z polszy , umiem tylko sprzedawać się w reklamie kremu , dawać pupci na obczyźnie i łapać facetów na dziecko... cóż , nie udało się , wracam z bękartem do kraju , będę nadal grała w reklamach szamponów i niszowych filmach ... może gdzieś mnie zechcą ? ''

Gość dobrzejej tak
jestem facetem :D wiec dziecka Farellowi nie zrobie :classic_cool:

Gość polaolaaaa
wow ale mi news!

Nie wiesz co piszesz - kobita ustawiła się na całe życie. Kwotą, jaką miesięcznie będzie otrzymywała jako alimenty to Twoja roczna wypłata.

Gość kobieto puchu marny...
to dziecko nie jest niczemu winne wiec nie nazywaj go bękartem a ni bachorem.....chyba ze na swoje własne tez tak bedziesz mowil albo mowisz...

Gość hola de bailar
"kobita ustawiła się na całe życie. Kwotą, jaką miesięcznie będzie otrzymywała jako alimenty" Do momentu aż dziecko podejmie pracę i pójdzie na swoje, więc nie na całe życie.

Gość dobrzejej tak
dla mnie to bekart chciała go złowic na dziecko :D i teraz bedzie za to placila , w polsce nie ma co sie pokazywac , tutaj nikt nigdy jej nie lubil , grala chyba w jednym filmie ?

Gość lejla27
Astoria1985 i czego jej zazdrościć ? że dziwka?

grala chyba w jednym filmie ? " no :) w serialu Na dobre i na Złe :D

Gość hola de bailar
99% procent kobiet by na taki układ poleciało, bo 99% kobiet, to materialistki i dziwki. Pod publikę pierdolą farmazony, a robią i tak swoje. Zapewnienie sobie dobrobytu, to ich priorytet... większy niż dziewictwo. Takie są baby i choćby się zapierały rękoma i nogami, to ich czyny wciąż mówią same za siebie.